· articole
· intamplari

Cum să te distrezi vara în București. 5 idei distractive pentru weekendjpg?oh=c886e9b071c81559a727ead649cf6e0e&oe=57D7CC03&__gda__=1474346279_8f8c0e1f35f8fd36a09a4db4a59988bc"/>
Deși pe timpul verii ne-ar plăcea să fugim în fiecare weekend departe de canicula sufocantă đin București, fie să petrecem câteva zile la plajă sau la munte, de multe ori se întâmplă să nu avem timpul necesar sau bani.

Asta nu înseamnă însă că nu te poți distra și în oraș, chiar dacă majoritatea localurilor sunt goale. Noi ți-am pregătit câteva idei de activități care să te facă să suporți mai ușor timpul rămas până la concediu.

Când temperatura din termometre urcă până când aerul devine irespirabil, tot ce îți vei dori este să te răcorești în apă. Norocul e că piscinele și ștrandurile din Capitală sunt deschise de dimineață până seara, iar multe au început să aibă și program de noapte, pentru că cererea este foarte mare. Ia-ți gașca de prieteni și petreceți împreună un weekend de relaxare și distracție în apă. Sau dacă preferați să stați la răcoarea aerului condiționat pe timpul amiezii, ieșiți seara la o petrecere cu cocktailuri și discuții spumoase pe marginea piscinei.

Pentru cei care preferă adrenalina la cote maxime și vor să facă și puțină mișcare, există opțiunea de a merge la un astfel de teren de paintball în București. Avantajul este că toată acțiunea se desfășoară indoor, indiferent de condițiile meteo, așa că nimic nu îți va strica distracția. Aceasta este o metodă grozavă de a petrece câteva ore în compania prietenilor tăi, într-un mediu care îți stimulează viteza de reacție și îți pune sângele în mișcare.

Iubitorii sporturilor nu sunt mari fani ai verii: este cald, transpiri mai mult, respiri mai greu și te miști mai încet. Însă dacă ai un sport preferat, precum tenisul sau fotbalul, poți alege un teren care să dispună de nocturnă și să mergi pe seară alături de amici pentru un joc. Vestea bună este că nu îți trebuie multă experiență; majoritatea sălilor private îți oferă ele echipamentul. Închiriază un teren de joacă pentru câteva ore seara, iar apoi revigorați-vă la o terasă, cu o limonadă.

Dacă vrei să evadezi totuși de aglomerația orașului, poți alege o pădure de la marginea Bucureștiului, unde să faci un grătar și să stai la umbră și la iarbă verde. În multe spații verzi există acum locuri speciale destinate grătarelor, așa că nu va trebui să îți faci griji că distrugi verdeața. Cel mai bine este să plecați de dimineață la cumpărături, ca să aveți timp apoi să încingeți focul și să puneți carnea la fript. Ia cu tine niște palete de badminton, o minge, niște cărți de joc sau un board game și vei petrece o zi plină de distracție. Nu uita să aduci și câțiva saci de gunoi, în caz că nu se găsesc pubele în zona respectivă.

Evenimentele în aer liber se țin lanț vara, așa că nu va trebui să cauți mult pentru a descoperi un concert live sau un festival într-un parc. Chiar dacă nu cunoști trupele de la un concert, asta nu ar trebui să te țină departe. Ai șansa de a descoperi ceva inedit și poate vei adăuga o formație nouă pe lista ta de favoriți.

Într-un oraș care se mișcă rapid și în care toată lumea lucrează din greu în timpul săptămânii, momentele de relaxare sunt cu atât mai importante. Un weekend în care te eliberezi de griji îți va reîncărca bateriile, te va energiza și va face mai ușor de suportat ziua de luni.

Sursă foto: Shutterstock .
"Cum să te distrezi vara în București. 5 idei distractive pentru weekend" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent