· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum sa alegi carucioare pentru gemeniOrice iesire in parc sau la plimbare prin magazine impreuna cu un bebelus este o adevarata aventura care devine aproape un sport extrem atunci cand iesi cu doi, gemeni sau frati de varste apropiate.


Este foarte important sa iti alegi un carucior care sa te ajute foarte mult, iar alegerea este un pic mai dificila pentru ca oferta de carucioare pentru gemeni nu este la fel de bogata ca si cea de carucioare pentru un copil. Totusi, gasesti suficiente modele, iar un prim loc de cautare este bineinteles internetul unde poti sa vezi, sa compari si sa te gandesti ce varianta ar fi cea mai potrivita pentru familia ta.

Primul criteriu de alegere este modul de dispunere al celor doua locuri: unul langa altul sau unul in spatele celuilalt. In general sunt mai comode cele in care copiii sunt unul langa altul mai ales daca acesti au trecut de varsta de 6 luni cand pot sta in sezut si vor sa descopere lumea. Totusi, trebuie sa te gandesti la latimea unui astfel de carucior. Daca trebuie sa folosesti un lift nu foarte incapator sau sa treci prin usi inguste, s-ar putea ca un astfel de model sa fie prea lat si foarte complicat de folosit.

Cat de mult vei plimba in masina caruciorul? Desi iti doresti ca cei mici sa aiba cat mai mult spatiu, daca ai de gand sa intre si intr-un portbagaj trebuie sa alegi unul din model de carucioare pentru copii care sunt mai putin incapatoare sau modelele de carucioare tip umbrela care se pliaza mult mai bine pentru portbagajul unei masini pentru ca, nu-i asa, 2 copii inseamna si de 2 ori mai multe bagaje intr- o calatorie. Si in acest caz, carucioarele cu locurile pozitionate paralel se pliaza, in general, mai bine.

Vei avea un ajutor atunci cand iesi in oras?
Pentru a putea merge si singura la plimbare este recomandat un model usor, fara prea multe accesorii, pe care sa il manuiesti simplu peste borduri, printre usile magazinelor sau pe aleile din parc. Modele mai inguste cu locurile unul in spatele celuilalt se pot dovedi mai usor de manevrat si recomandate daca vei petrece mai mult timp doar tu cu copiii la plimbare.

Exista si modele de carucioare care permit desprinderea celor 2 locuri si practic obtii 2 carucioare. Sunt modele foarte utile cand trebuie sa mergi prin zone aglomerate si bineinteles, ai pe cineva alaturi de tine.

Inainte de a te decide, poti sa observi prin parcuri diferitele tipuri de modele si sa ceri pareri parintilor care le folosesc deja. De ce nu, poate chiar poti sa faci un mic “test drive”.

Powered by SEO monitor
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent