· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum sa alegi un scaun auto pentru bebe

Daca ai masina si esti proaspat parinte, vei avea nevoie inevitabil si de un scaun auto pentru bebe. Aceasta achizitie poate fi facuta din timp pentru ca nu este asa usor sa alegi un scaun potrivit.

Ai de analizat o serie de aspecte si poate cel mai bine este sa mergi la un o expozitie precum Baby Expo unde poti vedea mai multe tipuri de scaune si unde chiar le poti testa.Cand cauti un scaun auto pentru copii ai grija sa alegi unul care este usor de folosit. Va trebuie sa il pui in masina si sa il dai jos destul de des si vrei sa faci acest lucru repede. O varianta este sa gasesti un scaun care vine cu o baza fixa pe care poti apoi fixa scaunul mai rapid.
Cauta scaunele care au un sistem de prindere in cinci puncte, unul din cele mai sigure sisteme inventate pana acum. Centura si hamurile trebuie sa se poata ajusta usor pentru ca vei face acest lucru destul de mult pe masura ce creste copilul.
Cauta scaunele care se pot curata usor, eventual care sa aiba o protectie detasabila si usor de aspirat sau spalat la masina.
Alege un scaun confortabil. Modelele de scaune auto pentru copii de la magazinul online Bebe-mic sunt inovative, sigure si foarte confortabile. In plus primesti suport tehnic si instalare gratuita astfel incat sa inveti rapid cum sa manevrezi usor scaunul.

Siguranta este pe primul loc. Probabil ca nu o sa se intample niciodata nimic, dar in cazul unui eveniment neplacut un scaun auto pentru bebe care foloseste ultimele tehnologii si care este fixat prin sistemul IZOFIX direct de masina iti va proteja copilul si iti va oferi linistea si siguranta ca ai facut o alegere buna.

Incearca gama de scaune auto pentru copii distribuite de Kreis Design prin Bebe-mic.ro sau la expozitii precum Baby Expo. Ai de ales dintr-o varietate de modele cu design deosebit, usor de manevrat si pentru care primesti toate instructiunile de care ai nevoie si chiar si transport gratuit. Alege scaunul care iti place si daca in 10 zile te hotarasti ca vrei alt model il poti returna fara probleme. Fa alegerea potrivita pentru dezvoltarea si siguranta copilului tau.

Powered by SEO monitor .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent