· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum sa-i organizezi o petrecere surpriza micutului tau

Vrei să-l vezi fericit și aniversarea lui este un moment oportun să-i arăți cât de multă considerație ai pentru el, că vrei să-l vezi entuziasmat și înconjurat de prietenii din micul său univers?

Organizează-i o petrecere surpriză copilului tău cu un tort simpatic, cu activități creative și interactive, cu cei mai buni amici de joacă și de prostioare, cu tunuri de confetti și cu câteva artificii, pe care să ai grijă însă, să le declanșeze o persoană responsabilă.O petrecere organizată cu mult drag are șanse mari să iasă un adevărat succes, care să-i lase o impresie frumoasă și o amintire puternică copilului tău, însă toate acestea trebuie să fie ajutate de o organizare ca la carte.
Invitații
În primul rând, stabilește invitații și orientează-te printre persoanele care îi sunt lui cele mai dragi pentru că oamenii sunt primii care fac dintr-o atmosferă frumoasă, o amintire de neuitat. Colegi, vecini, verișori sau prieteni cu care copilul tău se simte bine și cu care poate socializa la o petrecere în cinstea lui sunt invitații potriviți. E foarte important să stabilești cu părinții lor orele de plecare acasă și aspectul transportului, fie că sunt ei cei care îl vor aduce la petrecere pe amicul copilașului tău, fie că veți fi voi cei care vă veți ocupa de aceasta. Asigură-te că nu ți-a scăpat nimeni.

Surpriza
Sub nicio formă nu trebuie să te dai de gol. Orice fărâmă de conversație,decor sau organizare nu trebuie să treacă pe la urechea puștiului tău pentru că la o vârstă fragedă, copiii receptează orice și cu siguranță se va gândi la posibilitatea de a primi o petrecere surprinză, mai ales că sunt din ce în ce mai populare și sigur a auzit și el de câteva. În plus, nu vrei să strici surpriza, pentru că o surpriză bine realizată aduce mult etuziasm și bucurie celui care o primește, însă una dezvăluită are șansa să dezamăgească sau să nu mai aibă la fel de mult farmec.

Organizare. Câteva idei.
Îi poți organiza o sesiune de căutare de comori (treasure hunting) cu ajutorul unei agenții de profil. Acest lucru îi va oferi copilului tău senzația de extraordinar, de special și îi va da ocazia să fie în locul personajelor de film sau de desene animate.

În caz că ziua de naștere a copilului tău este vara, o petrecere surpriză la o piscină privată aproape natură îi va surâde foarte mult. Copii iubesc să se bălăcească și să se joace cu mingea prin apă. În plus, la piscină vor putea avea multe activități împreună astfel încât să poată forma un grup unitar și să se înțeleagă de minune pe tot parcursul evenimentului.

O altă sugestie ar fi o petrecere acasă, însă organizată cu tact și cu multe mici alte surprize. Aceasta ar putea să înceapă cu situația în care copilul tău este în fața unui paravan după care se afla, pe rând fiecare invitat-surpriză pe care trebuie să-l ghicească. În final, când vor fi toți dezvăluiți petrecerea poate să continue.

Și acum dacă, într-adevăr te-ai hotărât să-i oferi o petrecere-surpriză copilului tău, adaugă puțină magie și spectacol și oferă-i un final de neuitat, cu artificii și jocuri de lumină care să-l impresioneze și să-l facă să se simtă iubit și special de ziua lui. Goldenideas.ro sunt partenerii potriviți pentru un show de lumini care îi va lăsa cu gura căscată pe micuțul tău și pe invitații lui, creând o adevărată atmosferă de sărbătoare. Iar tu îl vei vedea fericit și vesel, iar asta contează cel mai mult pentru un părinte. Să se bucure alături de copilul său când el este fericit.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent