· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum sa iti faci norocul cu mana ta

Norocul nu pică întotdeauna din cer, ci poate fi atras dacă ştii cum să te concentrezi pe ceea ce trebuie. Norocul nu este un plan, dar poţi să îţi planifici să ai mai mult noroc în tot ce faci.

Citeşte şi
net/9-obiceiuri-la-care-ar-trebui-sa-renunti-daca-vrei-sa-ai-succes-in-cariera_155196.html">9 obiceiuri la care ar trebui să renunţi dacă vrei să ai succes în carieră

În caz că nu ţi-a picat până acum nicio pleaşcă, poţi încerca să atragi norocul de partea ta prin câteva metode simple, pe care le-au încercat şi alţii. Iată câteva dintre acestea:

Uită de superstiţii
O mare parte din ceea ce credem că se datorează norocului este, după o analiză mai atentă, o sumă de acţiuni pe care noi înşişi le iniţiem şi pe care le urmărim cu atenţie, ca pe un scop bine precizat. Chiar dacă la un moment dat nu am avut experienţa sau mijloacele necesare pentru atingerea scopului respectiv, dar la care nu am renunţat încă, subconştientul ne poate livra de multe ori oportunităţi pentru a ne realiza scopul.

Citeşte şi Horoscop: Zilele norocoase din această vară, în funcţie de zodie

Ia iniţiativă, fă planuri
Norocul îi favorizează pe oamenii îndrăzneţi. Dacă nu ai curajul să iei iniţiativa, dacă nu îndrăzneşti să faci planuri, atunci poţi fi sigur că pierzi sută la sută oportunităţile care ar fi putut să ţi se ofere.

Află mai multe metode prin care poţi să atragi norocul pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent