· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum sa scapi de raceala in doar o zi

Atunci cand apar primele simptome ale racelii, unii apeleaza rapid la medicamente, altii cred ca singurul lucru pe care pot sa-l faca este sa stea in casa si sa se odihneasca. Iata insa ca un reputat expert a gasit o solutie pentru a invinge raceala in 24 de ore.

Profesorul Ron Eccles, de la Universitatei Cardiff, a gasit solutia pentru a invinge raceala intr-o zi. Vezi mai jos care sunt recomandarile lui:
Ora 07.

00 - Fa un dus fierbinte
Cand te trezesti dimineata simtindu-te groaznic din cauza racelii, exista mari sanse sa nu vrei sa te indrepti spre baie imediat. Dar un dus fiebinte ar putea fi chiar solutia cea mai buna. Apa fierbinte va indeparta senzatia de frig, iar aburul va desfunda sinusurile.

Ora 08.00 - Un mic dejun copios
Alimentele alese pentru meniul zilei sunt esentiale in drumul spre recuperare. Este recomandat un suc de portocale, pentru aportul necesar de vitamina C, precum si o portie de cereale sau fructe de padure uscate, bogate in antioxidanti.

Ora 10.00 - Baie de aburi pentru fata
Raceala este insotita de cele mai multe ori de un nas infundat sau, si mai rau, de blocarea sinusurilor, ceea ce ar putea conduce la aparitia durerilor de cap. O baie de aburi cu diverse remedii naturale ajuta foarte mult. In acest moment, putem apela si la medicamente, precum paracetamol, aspirina sau sirop de tuse.

Ora 12.00 - Fa o plimbare
S-ar putea sa nu vrei sa infrunti frigul de afara, dar o plimbare scurta inainte de masa de pranz iti poate imbunatati starea de psihic si intari sistemul imunitar. Nu te ingrijora ca ti-ar putea face mai rau.

Citeste pe RTV.NET care sunt celelalte recomandari pentru a scapa de raceala in 24 de ore.

"Stiri: Stiri: Cum sa scapi de raceala in doar o zi" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent