· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum scapi de durerea provocata de carcei

Cârceii sunt foarte dureroşi şi multe persoane se confruntă cu o asemenea problemă. RomaniaTV.net vă vine în ajutor cu câteva remedii care vă pot ajuta să scăpaţi de durerea insuportabilă a cârceilor.

Cârceii sunt o problemă des întâlnită.

Potrivit medicului Sorina Chitic, cârceii apar, de regulă, atunci când organismul nu are suficient calciu, potasiu sau magneziu.

CURIOZITĂŢI şi SUPERSTIŢII despre STRĂNUT. Ce se întâmplă atunci când strănutăm

Cârceii apar când sunt hipocalcemii, apar în momentul în care sunt şi tulburări circulatorii, o lipsă de oxigenare la nivelul ţesuturilor, dar pot apărea şi în cadrul unor afecţiuni neurologice. Uneori cârceii pot fi confundaţi şi cu convulsiile pe care le are un pacient care are epilepsie. Sunt cârcei care apar în repaus sau sunt aceste crampe musculare care apar după o distanţă la mers, un mic efort, a explicat, pentru RomaniaTV.net, medicul Sorina Chitic.

Citeşte şi De ce tresar oamenii în somn. Vezi explicaţiile medicilor pe RomâniaTV.net

Potrivit acesteia, cârceii se calmează prin repaus, mai ales când este vorba de tulburări circulatorii. De asemenea, pentru a scăpa de durerile insuportabile cauzate de cârcei este recomandat să iei suplimente de calciu, magneziu sau potasiu sau să îţi iei necesarul de minerale din alimente.

Descoperă mai multe remedii pentru cârcei pe RomâniaTV.net.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent