· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Cum se transforma mancarea in drog

Industria alimentară, care întreţine dependenţa de zahăr, este principala responsabilă de flagelul obezităţii care afectează în SUA, denunţă documentarul 'Fed Up' lansat în sălile de cinematograf americane.

Citeşte şi
html">OTRAVA din băuturile dietetice. Vezi la ce riscuri te expui

Filmul de 90 de minute relevă o realitate paradoxală: americanii nu au făcut niciodată atât de mult sport ca în prezent şi nu au căutat niciodată să consume atât de multe produse cu conţinut redus de calorii şi, totuşi, doi din trei americani sunt supraponderali şi generaţii întregi de mici americani vor trăi mai puţin decât părinţii lor.

Cauza ar fi că, întocmindu-şi politicile de sănătate publică, autorităţile le-au condamnat la eşec pe toate pentru că s-au înşelat asupra ţintei. Responsabil de obezitate nu este lipsa de exerciţiu fizic, ci zahărul.

Citeşte şi Dieta care îţi poate salva viaţa - 6 alimente care luptă în linia întâi

'Obezitatea este o problemă de 30 de ani şi suntem pe cale să atingem punctul de ruptură.În cele din urmă, banul este în centrul problemei.
Sunt în joc bani mulţi pentru industria alimentară şi, din nefericire, aceasta îi influenţează pe politicieni', a explicat pentru AFP realizatoarea Stephanie Soechtig într-un interviu.

Pe RomâniaTV.net găseşti mai multe cauze descoperite ale obezităţii.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent