· articole
· intamplari

Cum să faci cele mai reusite poze cu copii
Pentru a obține cele mai reușite poze cu copii, fotografii care să surprindă momente unice și ipostaze amuzante, nu trebuie să te înscrii la cursuri foto ori să ai aparate sofisticate.

În schimb, fii atentă la câteva aspecte!

Nu alege momente în care copilul este obosit, morocănos, cum ar fi ora două după-amiaza, când este ora lui de somn. Dacă vrei să obții o imagine memorabilă, încearcă să o surprinzi după ce micuțul tău a făcut nani și a servit o gustărică.

· Uite cine zâmbește! Despre râsul copilului, pe vârste

Propune o repriză de joacă. Toți copiii sunt fericiți atunci când se joacă, prin urmare, pentru a avea cele mai reușite poze cu copii, acesta este momentul perfect!

· Cât este de important jocul liber pentru copil

Coboară la nivelul lui. În genunchi, pe burtă, oricum numai să fii la nivelul lui, nu să-l iei de sus.

Vrei să surprinzi lumea prin ochii copilului tău? Atunci, pregătește-te să te murdărești, să te tărâști pe jos, pentru a obține cel mai bun unghi!

Contactul vizual perfect de la un copil se obține atunci când aveți aceeași înălțime!

Alege îmbrăcămintea potrivită
"Pentru o poză de familie, alege o ținută asortată cu cea a copilului și a partenerului tău, evitând în acest fel un amalgam de culori care va atrage atenția asupra hainelor purtate, nu asupra expresiilor voastre", este recomandarea pe care o face fotograful Camelia Burduja, în articolul Cele mai frumoase poze cu copii.

3 sfaturi tehnice

#1. Întâi pe focus, apoi pe start. Nu apăsa repede pe butonul declanșator. Dacă îl acționezi doar pe jumătate, camera va focusa mult mai bine imaginea, iar claritatea sa va fi superioară.

#2. Flash-ul
Trebuie activat când faci fotografii în exterior și dezactivat în interior. În acest fel eviți apariția umbrelor de pe fața copilului afară, iar înăuntru pozele vor fi mai calde!

#3. Nu depăși distanța de 5-6 m între tine și copil, pentru a păstra claritatea imaginii. Dacă nu se poate altfel, dă zoom!

Foto: revista MAMI, iulie 2016, Foto: 123RF.

"Cum să faci cele mai reusite poze cu copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent