· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Cum te poate ajuta Parodontax® la oprirea sângerărilor gingivale?Doar 1 din 3 persoane este ingrijorata din cauza sângerărilor cauzate de periajul dentar.


Dacă scuipați sânge atunci când vă periați dinții, sau dacă vă sângerează gingiile atunci când mușcați dintr-un aliment ce are o consistență dură, cum ar fi un măr, riscul de a avea probleme gingivale este crescut. Oricare dintre aceste semne indică faptul că ar fi oportun sa cereti sfatul unui medic dentist.

tinypic.com/2mwcs5z.png"/>

Gama de produse Parodontax® a fost creată special pentru a preveni și a îndepărta aceste probleme gingivale și pentru a ajuta oprirea sângerărilor gingiilor.

Programul Parodontax® pentru sănătatea gingiilor oferă soluții de îngrijire zilnică, pe termen lung pentru a ajuta la combaterea plăcii bacteriene și la oprirea sângerărilor gingivale.
De asemenea, gama de produse Parodontax® oferă soluții de îngrijire intensivă, pe termen scurt a afecțiunilor gingivale active pentru a ajuta la managementul gingivitei și parodontitei în felul următor:

Pasta de dinți Parodontax® Fluoride ajută la oprirea sângerărilor gingivale și la diminuarea plăcii bacteriene. Aceasta conține bicarbonat de sodiu, șase extracte naturale din plante și fluor pentru prevenirea cariilor. Este indicat să se utilizeaze zilnic, de două ori pe zi, pentru a ajuta la menținerea sănătății gingiilor și dinților. Pasta de dinți Parodontax® Fluoride are un gust aparte, prin urmare sunt necesare minimum două săptămâni de utilizare pentru a vă obișnui cu acesta.

Apa de gură pentru utilizare zilnică Parodontax® Daily determină diminuarea plăcii bacteriene și ajută la prevenirea sângerărilor gingivale. Aceasta conține clorhexidină 0,06%, ingredientul antibacterian cel mai utilizat de către medicii dentiști, și poate fi utilizată zilnic de două ori pe zi.

Apa de gură Parodontax® Extra conține clorhexidină 0,2%, ingredientul antibacterian cel mai utilizat de către medicii dentiști. Aceasta trebuie utilizată de două ori pe zi timp de până la 4 săptămâni sau conform recomandărilor medicului dentist. Apa de gură Parodontax® Extra este disponibilă și în varianta fără alcool.

Ai nevoie de mai multe sfaturi în ceea ce privește igiena orală?Discută întotdeauna cu medicul dentist dacă ai îngrijorări cu privire la afecțiunile gingivale și ai grijă să mergi periodic la controlul stomatologic.

Pentru mai multe informații despre Parodontax, click aici!.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent