· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Curăţenia de zi cu zi este mai eficientă cu noua gamă Cif spray

Femeile moderne, care se împart zilnic între familie şi serviciu, ocupate şi meticuloase, dar dornice să aibă în permanenţă o casă curată şi strălucitoare, au acum soluţia ideală pentru o curăţenie la îndemână: noua gamă Cif spray.

Noua gamă Cif spray, destinată utilizării de zi cu zi, îmbină eficienţa cu rapiditatea, oferind soluţia ideală pentru îndepărtarea petelor „uşoare”.

Cif Bathroom, spray pentru baie: îndepărtează depunerile de săpun după duşul celor mici, petele de pe chiuvetă după ce te-ai spălat pe dinţi sau picătura de fond de ten căzută pe poliţa oglinzii din baie după ce te-ai machiat dimineaţa.

Cif Kitchen & Degraser, spray pentru bucătărie: pe bază de bicarbonat, cu ajutorul căruia se pot curăţa rapid urmele de grăsime, mâncare, cafea sau ceai, te ajută să păstrezi curate blatul după micul dejun, chiuveta după ce ai spălat vasele sau aragazul după ce tocmai ţi-ai făcut o omletă.Cif Windows and Shine, spray pentru geamuri şi suprafeţe lucioase: îndepărtează urmele de mânuţe pe care cei mici le-au lăsat pe masa de cafea din sufragerie, curăţă ecranul televizorului de praf şi pete şi îţi lasă ferestrele curate şi strălucitoare.

"Stiri: Stiri: Curăţenia de zi cu zi este mai eficientă cu noua gamă Cif spray" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent