· articole
· intamplari

Cursa pentru înscrierile în clasa întâi începe de MărţişorPărinţii bucureşteni care au copii de şase ani trebuie deja să se orienteze cu privire la înscrierea prichindeilor în clasa întâi. Startul în cursa pentru obţinerea unui loc la şcoala dorită se dă pe 3 martie şi durează până pe 6 mai.

Pentru anul şcolar viitor pot fi înscrişi în clasa întâi în şcolile din Capitală aproape 14.000 de copii.Până la începerea înscrierilor, directorii şcolilor au obligaţia de a-i informa pe părinţi cu privire la data la care începe înscrierea, numărul de clase pe care îl vor forma pentru anul 2011-2012 şi documentele necesare. Astfel, la intrarea în fiecare unitate de învăţământ vor fi afişate aceste informaţii.

După ce va începe înscriere, panourile de la intrarea în şcoală vor cuprinde şi situaţia cererilor de înscriere depuse.

Ca şi în alţi ani, au prioritate la înscriere copiii care stau pe străzile arondate şcolii respective. Vor putea să fie primiţi la o şcoală şi copii ce nu au domiciliul în circumscripţia şcolară, dar ai căror părinţi au serviciul în apropierea unităţii de învăţământ sau mai au fraţi înscrişi în acea şcoală.

Sursa text : www.evz.ro.

"Cursa pentru înscrierile în clasa întâi începe de Mărţişor" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent