· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Dario, primul copil nascut la spitalul Baneasa

La Spitalul B─âneasa, singurul spital privat din Rom├ónia dedicat s─ân─ât─â┼úii femeilor ┼či copiilor, a venit pe lume primul copil. Dario este un baie┼úel care c├ónt─âre┼čte 3200 g, are 48 cm ┼či a venit pe lume la ora 11.38.

ÔÇťSuntem bucuro┼či s─â ├«i ur─âm bun venit primului copil al acestui spital ┼či, totodat─â, m├óndri s─â anun┼ú─âm c─â, indiferent de complexitatea unei sarcini sau a unei na┼čteri, suntem preg─âti┼úi s─â prelu─âm orice caz.

Unitatea de reanimare neonatal─â este localizat─â l├ónga sala de na┼čtere, astfel ca stabilizarea nou-nascutului cu scor Apgar foarte mic la na┼čtere s─â se fac─â c├ót mai repede, iar unitatea de terapie intensiv─â neonatal─â este pentru nou-n─âscu┼úii la termen sau prematurii care necesit─â tratament complex, suport al func┼úiilor vitale sau monitorizare invaziv─â.ÔÇŁ a declarat Dr. Hadi Rahimian, Directorul Spitalului B─âneasa.
Pentru c─â ┼čtim c├ót de important este ca pacien┼úii no┼čtri s─â se simt─â ├«n siguran┼ú─â, am adus tehnologia cea mai nou─â ├«n Rom├ónia, de┼úin├ónd singurul departament de terapie intensiv─â neonatal─â din sistemul privat din ┼úar─â. Aceste tehnologii sunt esen┼úiale pentru anumite tipuri de patologii ale nou-n─âscutului ┼či pentru cazurile care nu r─âspund la tratamentul conven┼úional.
Echipa medical─â de neonatologie este format─â din ┼čase medici neonatologi ┼či 13 asistente, asigur─â 24h/24 preluarea nou-n─âscutului de la sala de na┼čtere, urgen┼úele neonatale, monitorizarea ┼či tratamentul nou-nascutilor afla┼úi la terapie intensiv─â, consilierea mamei ┼či suportul pentru ├«ngrijirea nou-n─âscutului s─ân─âtos aflat la rooming in, consilierea lacta┼úiei, precum ┼či ├«ngrijirea ┼či supravegherea evolu┼úiei prematurilor ├«n perioada de recuperare sau cre┼čtere.

Mai mult, pentru a vedea care sunt dorin┼úele femeilor legate de serviciile de s─ân─âtate, de la ├«nceputul lunii, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar, pacientele au fost invitate s─â ├«mp─ârt─â┼čeasc─â tot ce este important atunci c├ónd vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor. Persoane publice precum doamna Elisabeta Lipa sau Melania Medeleanu, ne-au expus ├«ntr-un videodocumentar punctul lor de vedere ├«n ceea ce prive┼čte serviciile de s─ân─âtate ideale. De asemenea, tot pe www.ceisidorescfemeile.ro, medicii din cadrul Spitalului Baneasa abordeaz─â diverse subiecte legate de s─ân─âtatea femeilor ┼či a copiilor ┼či r─âspund la ├«ntrebarile pacientelor.

DESPRE RE┼óEAUA PRIVAT─é DE S─éN─éTATE REGINA MARIA Spitalul B─âneasa este cea mai recenta verig─â adaugat─â Re┼úelei private de s─ân─âtate REGINA MARIA, cea mai mare re┼úea de servicii medicale private din Rom├ónia, cu peste 1000 de medici permanen┼úi ┼či colaboratori ├«n cele patru spitale ┼či 18 policlinici deja existente ├«n Bucure┼čti ┼či ├«n ┼úar─â. REGINA MARIA ├«nseamn─â servicii spitalice┼čti, de maternitate, policlinici, imagistic─â, pediatrie, laboratoare clinice ┼či celule stem. Spitalul de obstetric─â ┼či ginecologie .

"Stiri: Stiri: Dario, primul copil nascut la spitalul Baneasa" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent