· articole
· intamplari

Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!Bucuresti, 8 noiembrie 2008.
Fii alaturi de TIDE pentru supermame in campania umanitara si doneaza jucarii copiilor fara posibilitati!

TIDE pentru supermame te asteapta impreuna cu copilul tau sa donati jucarii in 17 magazine din reţeaua Carrefour din orasele Bucuresti, Arad, Cluj, Ploiesti, Braila, Constanta, Suceava, Brasov, Iasi, Pitesti si Focsani, timp de 3 saptamani (31 octombrie - 2 noiembrie, 7-9 noiembrie şi 14-16 noiembrie)

Beneficiarii campaniei vor fi copiii din programele Organizaţiei Salvaţi Copiii. Organizaţia va fi responsabilă de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai căror copii vor beneficia de jucăriile colectate de TIDE prin intermediul centrelor existente în reţeaua Carrefour.

În urma acestei campanii, copii din toată ţara au şansa să se bucure de jucăriile donate de tine şi de copilul tău.“TIDE organizează această campanie pentru a face bucurii unor copii mai puţin norocoşi decât cei care vor dona jucăriile. Cu siguranţă mămicile care folosesc Tide ştiu cât de fericiţi sunt copiii lor atunci când strâng în braţe înainte de culcare o jucărie moale şi pufoasă. Prin acest demers vrem să oferim copiilor fără posibilităţi un prieten care să îi ajute să aibă o copilărie mai frumoasă” a declarat Bogdana Rusescu - Departamentul Relaţii Externe, Procter&Gamble.

Campania “Dăruieşti o jucărie, faci o bucurie!” iniţiată de Tide pentru supermame va fi susţinută şi de persoane publice care sunt invitate ca şi tine, împreună cu copiii lor, să doneze jucării şi să aducă astfel zâmbete pe feţele cât mai multor copii din toată ţara.

Pentru informaţii suplimentare:
Denissa Scutaru
Senior PR
Wunderman
E: denissa.scutaru[at]wunderman.com
T: 210 66 40-43
M: +40754 021 625
www.pg.com
www.salvaticopiii.ro

Povestea lui David

David este un băieţel de 7 ani care trăieşte alături de mama, bunica şi cei 2 fraţi ai săi în ghetoul din Ferentari. La prima impresie, David este un copil care a primit o educaţie bună și copilăria lui se desfăşoară în cele mai bune condiţii, nicidecum că cei 7 ani de acasă s-au petrecut într-o garsonieră fără încălzire, cadă sau apă caldă.
Respectuos şi foarte politicos, din vocabularul lui David nu lipsesc niciodată cuvintele “mulţumesc” sau “te rog”, fapt ce ne-a dovedit că bunul simţ se poate învăţa chiar şi într-un ghetou din Bucureşti. David şi fraţii lui au reuşit să strângă jucării atât cât să le încapă “într-o punguţă”, dar le împart frăţeşte şi se bucură de ele aşa cum orice copil o face şi îşi improvizează jucării din te miri ce. Mai greu le este când văd jucăriile celorlalţi copii, când ies la joacă sau în vitrina unui magazin şi se gândesc că, poate de ziua lor de naştere, mama va avea bani să le cumpere ce îşi doresc. Pentru că aniversarea lor este singurul motiv când mama le poate cumpăra o jucărie. Altfel, banii se împart pentru mâncare atât cât să supravieţuiască şi, ce le mai rămane, pentru o haină sau cheltuielile casei.
David de-abia a intrat în clasa I şi îi este foarte greu să înţeleagă de ce mama reuşeşte cu greu să îi cumpere minimum de rechizite. “Încerc să nu simtă neajunsurile şi să nu fie un copil marginalizat la şcoală pentru că are foarte puţine haine, că are ghiozdanul rupt, că peniţa de la singurul stilou primit cadou de la fundaţie s-a îndoit, că nu avem bani pentru tóate rechizitele” ne mărturiseşte mama lui. Greu îi este şi în fiecare an când, cu ocazia sărbatorilor de iarnă, ceilalţi copii primesc jucării şi el nu. “Moş Crăciun e un personaj aproape negativ, nu mai are încredere în Moşul” spune mama sa, “fiindcă mereu uită de el şi de fraţii lui. Deşi îl dezamăgeşte de fiecare dată, speră că măcar într-un an Moşul nu îl va uita”

Mama, din salariul ei de 500 RON de femeie de serviciu nu reuşeşte să le cumpere copiilor jucării sau mâncare suficientă. Ceea ce le poate da este doar bunul simţ, modestia şi conştiinţa că trebuie să fie cuminţi, sârguincioşi şi să înveţe bine pentru a scăpa de sărăcia cruntă cu care se luptă.

Alătură-te campaniei initiate de Tide 2in1Lenor Touch şi fă o bucurie copiilor care nu au o jucărie pe care să o strângă în braţe seara, înainte de culcare. Cu siguranţă copilul tău are măcar o jucărie pe care a abandonat-o într-un colţ şi a uitat de ea. Pentru David şi mulţi copii ca el această jucarie ar putea fi darul pe care îl aşteaptă de atâta vreme de la Moş Crăciun.

Jucăriile vor fi spălate cu Tide2in1 Lenor Touch astfel încât să devină din nou moi şi pufoase. Împreună sperăm să facem cât mai mulţi copii să zâmbească de sărbători. Pentru că în Ajun de Crăciun, Tide şi Moş Crăciun le va dărui cel puţin o jucărie magică care să le înfrumuseţeze copilăria.
.

"Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent