· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

De ce? - Un copil deosebit

Prima data cand mi-am luat in brate copilul mi-a zambit. O puternica legatura s-a format intre mine si fetita mea. O priveam si nu imi venea sa cred ca eu am asa un copil minunat.

Dupa doi ani si jumatate vestea a cazut ca un traznet. Copilul meu suferea de sindrom hiperkinetic cu note autiste. La nastere copilul nu a avut oxigen destul si atunci nor-adrenalina din capul copilului nu se producea in cantitate suficienta.

In spital vedeam fel de fel de copii si priveam la parintii veterani care veneau de ani buni cu copii la doctori. Alti parinti ii abandonau in spital, pentru ca nu mai puteau sa lupte. Doctorita mi-a spus ca daca nu am bani sa dau la psihologi, la logopezi si la alti "oameni cu suflet" in zadar. Nu o sa ii stimulez de loc.

Atunci mi-am pus intrebarea: De ce?

De ce mie sa mi se intample una ca asta?

In clipa aceea mi-am dat seama ca este totusi copilul meu si Monica, fetita mea cu ochii negri, migdalati merita sa aiba o viata decenta. Am devenit ca o leoaica al carei pui este ranit.

M-am indragostit treptat de ea si iubirea mea de mama intr-adevar a mutat muntii.

Acum face parte din cei 30% din copii care au sindrom hiperkinetic si sindromul Asperger (acei autisti care au un nivel de inteligenta ridicat. Monica are IQ 120) si care au fost vindecati de Dumnezeu.

"Ia seama fiu al jerfei, prin lumea care treci, sa-nveti din tot ce piere cum sa traiesti in veci"


Beatrice
publicat la 26.06.2006 (5004 citiri)