· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: De ce este bine ca partenerul tau sa bea o bere pe zi?





O bere pe zi duce la dublarea fertilității masculine, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Massachusetts General Hospital din Boston. În schimb, consumul excesiv de cafea poate scădea drastic șansele unui cuplu de a avea copii.

Citeşte şi
net/berea-cu-fructe-sau-arome-unele-produse-au-pana-la-12-e-uri_161122.html">Studiu despre berea cu fructe: Unele produse au până la 12E-uri

Studiul s-a desfășurat pe 105 bărbați ale căror partenere au recurs la fecundarea in vitro și care aveau vârsta medie de 37 de ani. Nu se știe dacă alcoolul și cafeina au același efect asupra sarcinilor naturale, dar, dacă vreți să îmbunătățiți rata de succes a fertilizărilor in vitro, să reușiți să aveți un copil de la prima încercare și să scutiți emoții și bani, știți ce aveți de făcut, spun cercetătorii.

Un alt studiu arată că vegetarienii au o concentrație slabă de spermatozoizi față de cei care nu sunt vegetarieni. Regimul afectează semnificativ calitatea spermei, spune dr Eliza Orzylowka de la Universitatea Loma Linda din California. Ea avertizează totodată asupra consumului excesiv de soia.

Citeşte şi Utilizări NEOBIŞNUITE pentru BERE. Habar n-ai ce poţi face cu ea

Cele două studii au fost prezentate la conferința anuală de medicină areproducerii, care are loc la Honolulu între 18 și 22 octombrie.




Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent