· articole
· intamplari

De ce să îi cumperi copilului tău un Lego NINJAGO
Fascinația jucăriilor Lego îi aduce pe toți la aceeasi masă de joc, de la mic la mare, pentru că sunt atât de multe povești de parcurs, încât aventura și distracția nu se termină niciodată.Mereu ai câte ceva nou de descoperit, iar imaginația și creativitatea sunt puse de fiecare dată la grea încercare.
Așa se ve întâmpla și în cazul în care îi vei cumpăra celui mic un Lego Ninjago, o colecție de jocuri LEGO cu maeștri samurai, săbii Ninja, dragoni și o poveste care îl va ține pe cel mic mereu cu sufletul la gură. Iată doar 3 dintre numeroasele motive pentru care un joc Lego Ninjago este extrem de potrivit pentru copilul tău.

Poveste fascinantă
Setul de jocuri Lego Ninjago a apărut prima data la finalul lui 2010, aducând în prim-plan povestea a 4 luptători ninja: Kai - Maestrul Focului; Jay - Maestrul Fulgerelor; Cole - Maestrul Pământului și Zane - Maestrul Gheții.

Acești 4 eroi sunt aduși în aceeași echipă de Marele Maestru Wu pentru a-l învinge în luptă pe maleficul Lord Garmadon, împiedicându-l să fure cele 4 Arme de Aur din Spinjitzu. De atunci și până în prezent, firul poveștii a căpătat o amploare incredibiliă. Astăzi există un film de desene animate, o serie TV și chiar un joc, cu ajutorul cărora povestea s-a întins pe mai multe planuri, construite în jurul personajelor Lego Ninjago.

Timp prețios alături de cel mic
Pentru că vremea de afară tinde să se înrăutățească, orele petrecute înăuntru, în căldura casei voastre, este poate cea mai bună idee. Iar dacă aveți la îndemână unul, două, sau chiar mai multe jocuri Lego Ninjago, tu și cu cel mic vă veți distra pe măsură, uitând de frigul de afară. Aveți atât de multe lucruri de descoperit împreună, încât nu vă veți plictisi niciodată.

Creativitatea celui mic are de câștigat
Chiar dacă poveștile jocurilor Lego Ninjago descriu dinainte un fir narativ, o serie de personaje și un deznodământ, asta nu înseamnă că nu puteți stabili oricând vreți alte reguli și un nou curs al poveștii. Pentru că dacă ar fi să ne gândim la un lucru care să descrie într-un singur cuvânt această colecție de jocuri, acel cuvânt ar fi CREATIVITATE.

Dragoni, războinici Ninja, arme de război, mașini ale viitorului și chiar temple budiste, iată de câte resurse dispune cel mic pentru a-și lăsa imaginația să zburde printre piesele jocurilor Lego Ninjago. Micuțul tău este marele maestru al acestui joc, așa că oferă-i libertatea de care are nevoie, atunci când se joacă.

LEGO realizează poate cele mai frumoase jucării din lume, iar imaginația creatorilor acestora nu are limite. Și în cazul colecției Lego Ninjago, micuțul tău va fi purtat într-o lume în care dragonii și războinicii samurai au nevoie de creativitatea sa, pentru a prinde viață. Imaginația, coordonarea mâinilor și libertatea de a trasa firul narativ al poveștii, toate acestea le oferă acestor jocuri un statut aparte, construit în ani de zile, de la primele jucării pe care producatorul danez le-a scos pe piață.

Sursa foto: lego.com.
Sursa articol: Agentia Digital Workforce .

"De ce să îi cumperi copilului tău un Lego NINJAGO" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent