· articole
· intamplari

Decoratiune pentru masa pascala
Îți place această decorațiune pentru masa de Paște?

Decorațiune pentru masa de Paște: cloșca pe ouă

Materiale necesare
Carton (îți recomand să alegi unul mai gros, poate chiar de la o cutie)
Un cofraj de 6 ouă
Tempera
Carioca neagră și de o altă culoare.Instrucțiuni
Trasează o linie pe mijlocul cofrajului (pe lungimea acestuia), apoi taie cofrajul după ea, ca în imagine. Lasă-l pe copil să-l picteze în culoarea pe care și-o dorește și lăsați-l la uscat, fără să așezați ouăle în el.

Desenează o siluetă de cloșcă din bucata de carton ca în imagine și lasă-l pe copil să o decupeze. Recomand folosirea unui carton mai gros, poate chiar a unui fragment dintr-o cutie pentru ca găina să poată sta drept pe ouă (dacă folosești o coală de carton subțire, găina se va îndoi – fie în spate, fie în față).

Conturează, tu sau copilul, cu carioca neagră ochiul, ciocul, creasta, schițează o aripă și penele. Lasă-l să picteze cu roșu creasta și ciocul găinii și să schițeze o aripă și penele.

Dacă nu aveți carton colorat, copilul tău poate să picteze găina în culoarea dorită (sau culorile dorite). După ce găina se usucă, așaz-o în suportul de ouă, fixând-o în fanta pe care ai tăiat-o pe mijlocul cofrajului, apoi pune ouăle în jurul ei. Suportul este gata, îl puteți așeza pe masa de Paște!

Recomandare: aveți grija ca dimensiunea cofrajului și cea a găinii să se potrivească. Pentru a se potrivi cu suportul din imagine, “baza” găinii are 11 centimetri.

Sursă: Krokotak.com.

"Decoratiune pentru masa pascala" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent