· articole
· intamplari

Decoratiuni de Craciun din hartie. Fulgi de zapada (Tutorial video)jpg?oh=e8dcf6ed437df09591635952764c4bb3&oe=571E31D4&__gda__=1457883144_b0f0ce2b1d0f0b956d6e4529588916ef"/>
În curând vine Craciunul, sărbătoare care, prin simbolurile și obiceiurile ei, aduce multă bucurie întregii familii. Bradul de Crăciun, colindele,poeziile de Crăciun , Moș Crăciun, darurile pe care le aduce, cozonacii și celelalte bunătăți crează o atmosferă magică, unică în an.

Nu lipsesc nici decorațiunile și accesoriile de Crăciun - globurile, steluțele, beculețele din bradul de Crăciun, ghirlandele care îți înveselesc casa. În acest an, îți propunem să confecționezi chiar tu decorațiuni de Crăciun din hârtie. Nu sunt cu nimic mai prejos decât cele pe care le cumperi din magazin și, în plus, sunt realizate mult suflet. Roagă-l pe copilul tău să te ajute și, dacă sunteți amândoi mulțumiți de rezultat, aceste decorațiuni pot fi oferite cadou bunicilor (și celorlalți apropiați) care se vor bucura să primească ceva meșterit de nepoțel/ nepoțică.

Prin urmare, înarmați-vă cu o foarfecă, lipici, 4 coli de hârtie albă pentru a realiza un spectaculos fulg de zăpadă. Rezultatul va fi și mai spectaculos dacă veți confecționa mai multe decorațiuni de Crăciun din hârtie după acest model și le veți agăța prin casă!

Pentru modul de realizare a acestor decorațiuni de Crăciun din hârtie, urmăriți cu atenție tutorialul video de mai jos.Foto: captură Youtube,
Autor: Adina Gruia.
"Decoratiuni de Craciun din hartie. Fulgi de zapada (Tutorial video)" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent