· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: De la MEDAS, sănătatea așa cum trebuie să fie

MEDAS, unul dintre primii 5 jucători pe piața de servicii medicale private, promovează respectul față de pacienți sub un nou slogan: “Sănătatea așa cum trebuie să fie”, oferind servicii medicale performante și în egală măsură accesibile tuturor.

png"/>


“Întreaga activitate MEDAS a fost ghidată încă de la începuturile sale de anumite valori care exprimă esența companiei, care însă nu erau până acum cristalizate într-un mesaj clar şi de impact pentru toţi pacienţii nostri. În acest moment, suntem bucuroşi să putem pune şi în cuvinte ceea ce noi ştiam de multă vreme despre MEDAS. Ne dorim ca toată lumea să ne vadă exact așa cum suntem: o alternativă demnă de luat în calcul în sistemul medical românesc, care răspunde nevoilor existente în acest moment pe piață. Da, este posibil să ai acces la investigații de ultimă generație și medici recunoscuți în domeniile lor de activitate, având totodată parte de transparență și de niște prețuri decente. Aceasta este promisiunea MEDAS: democratizarea accesului la servicii medicale de calitate” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lanțului de clinici MEDAS.

Cu o experiență de peste 7 ani pe piata medicală românească, MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din București. Și-a început activitatea în anul 2003, prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmată la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.

În prezent, MEDAS deține 6 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni și MEDAS Pitești, 6 laboratoare: 4 în București unul în Giurgiu și altul în Pitești, precum și 5 departamente de radiologie și Imagistică medicală.

În cei peste 7 ani de activitate, MEDAS a cunoscut o permanentă dezvoltare, datorită investițiilor realizate, atât în domeniul aparaturii utilizate, cât și în zona de resurse umane. La acest moment, Centrul Medical MEDAS are peste 170 de cadre medicale ce se perfecționează continuu, peste 745.000 de pacienți beneficiind până la sfârșitul anului 2010 de serviciile medicale oferite de MEDAS.

MEDAS oferă consultații în peste 30 de specialități medicale și chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistică medicală, precum și metode de tratament neinvazive, de ultimă generație. Laboratoarele MEDAS dispun de o înaltă dotare tehnică ce permite efectuarea unei largi game de analize medicale, acoperind toate domeniile medicinei de laborator, iar aparatura din dotare este de ultimă generație și provine de la firme de prestigiu din domeniu.

“Acest pas este unul firesc în evoluția pe care ne-o propunem în următoarea perioadă, într-o piață aflată în acest moment în plină expansiune, cu un mare potential de creștere. Strategia noastră pentru următoarea perioadă va viza creșterea numărului de pacienți, prin intermediul unor investiții importante, prima dintre ele fiind construirea unui spital avand ca scop principal tratamentul chirurgical al afectiunior urogenitale, în valoare de 3 milioane de euro, pe care îl vom deschide la începutul anului viitor. Ne dorim în următorii 2 ani o creștere a cotei de piață MEDAS cu 5 puncte procentuale” a adăugat Simona Ateia.

MEDAS are în plan și deschiderea unor noi puncte de lucru în țară și în Bucuresti, dar și crearea unor Centre Medicale de Excelență pe specialități. Cel mai recent exemplu în acest sens este clinica MEDAS Feminis, specializată în medicina materno-fetală.
"Stiri: Stiri: De la MEDAS, sănătatea așa cum trebuie să fie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent