· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Delicii mediteraneene in saptamana italiana la Cora

Grupul de firme Nordic are placerea sa invite toti pasionatii de dieta mediteraneana la degustarile si demonstratiile culinare sustinute in cadrul evenimentului Saptamani Italiene la CORA in perioada 24mai - 6iunie.

Ne vom bucura impreuna de atmosfera specifica bucatariei italienesti si ne vom delecta cu produsele de calitate premium din portofoliul Grupului Nordic - bruschette savuroase desavarsite cu ulei de masline Costa d'Oro ,salata caprese cu mozarella Galbani,salate de fructe de mare Renna,mezeluri speciale Casa Modena si Negroni,salate cu ton Rio Mare si multe alte delicii.viva.ro/774BA1266CA72A552AFBAFF49443D5241/w-italia.jpg?width=300&height=300"/>


Va asteptam la o roata de Grana Padano si o chitara de prosciutto crudo sa degustam impreuna delicatesele pregatite in Bistro-ul Italian marca Nordic de catre maestrul bucatar Mircea Iovan!

Descopera savoarea Italiei cu brandurile premium: Costa d'Oro, Cirio, Rio Mare, Hulala, Galbani, Negroni, Zanetti, Granarolo, Igor, Casa Modena, AIA-Wuddy, Renna, Rana, Fini, Kimbo, Bonta Divina ! .
"Stiri: Stiri: Delicii mediteraneene in saptamana italiana la Cora" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent