· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Delicursa Kinder Délice

Un copil se dezvolta cu adevarat armonios atunci cand este stimulat atat din punct de vedere intelectual, cat si fizic. Iar ca mama, tu esti cea care i le poate oferi pe amandoua: un Kinder Délice, ca o gustare delicioasa si hranitoare, si o provocare amuzanta sub forma unui indragit joc pentru copii: Delicursa Kinder Délice.

us/img84/1445/newimagehk.jpg"/>

Acesta are doua niveluri ce combina bucuria rezolvarii unui puzzle cu fiorii unei aventuri in parc si ii ofera celui mic posibilitatea de a-si demonstra perspicacitatea si viteza de reactie. Calea catre victorie ii este usurata de ingredientele naturale ale prajiturii Kinder Délice: oua, lapte, faina si cacao, care ii vor asigura energia necesara pentru a parcurge Delicursa si pentru a obtine un scor castigator. Abilitatea si efortul sau vor fi rasplatite!

Asa ca, intra pe www.kinder.ro, distreaza-te alaturi de copilul tau si ajuta-l sa castige Delicursa pentru unul dintre cele 100 de premii Kinder Délice! Cu siguranta, premiul va va bucura pe amandoi si va va indemna sa continuati aventura in parc, dar nu numai in cel virtual, ci chiar in aer liber! .
"Stiri: Stiri: Delicursa Kinder Délice" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent