· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Delikat relansează gama de condimente universale

Delikat a relansat gama de condimente universale, iar Delikat Legume şi Delikat Găină au acum gust mai bogat şi mai puţin sărat. Astfel, poţi fi sigură că mâncarea pregătită va fi întotdeauna delicioasă şi pe placul celor dragi.

Adăugarea condimentelor reprezintă pasul cel mai important în prepararea mâncărurilor, fie că este vorba despre ciorbe sau despre felul principal: tocăniţă, friptură, pilaf sau varză. Tocmai de aceea este important să alegi produsul potrivit.

Condimentul universal Delikat, în variantele Legume şi Găină, conferă mâncării un gust desăvârşit şi savuros. În plus, gustul este de acum mai puţin sărat, pentru ca tu să poţi decide cât de sărată să fie mâncarea pregătită. Legumele de cea mai bună calitate, uscate natural, îl transformă în ajutorul ideal atunci când vrei să îi surprinzi pe cei apropiaţi cu o masă caldă, care să aibă gustul de acasă.„Delikat este condimentul cel mai folosit şi cu cea mai mare notorietate pe piaţa din România, conform studiilor noastre. Am decis, aşadar, să îmbunătăţim formula existentă pe piaţă şi să le oferim gospodinelor un produs cu un gust mai puţin sărat, care să păstreze însă aroma bogată, a gustului de acasă. Schimbarea nu s-a produs doar la nivelul reţetei, ci şi la nivel vizual.”, a declarat Daniel Bărbulescu, Marketing Manager Foods Unilever.

Şi ca să te asiguri că totul iese aşa cum îţi doreşti, trebuie să ţii cont de câteva trucuri simple. De exemplu, pentru un gust perfect, trebuie să adaugi o linguriţă rasă de Delikat (3 grame) pentru o porţie (250 ml) de tocăniţă, în orice moment al procesului de gătire. Indicat este să nu mai adaugi sare, decât dacă este absolut necesar. În plus, dacă doreşti, poţi folosi şi alte ierburi aromatice şi mirodenii, alături de Delikat, în funcţie de reţeta pe care o pregăteşti.

"Stiri: Stiri: Delikat relansează gama de condimente universale " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent