· articole
· intamplari

Depigmentarea pielii – suvenir neplacut din vacantaVara – este sezonul călătoriilor şi al relaxarii. În timpul vacanţei savurăm din plin băile de soare pentru ca pielea noastră să capete o culoare frumoasă de bronz. Dar, din păcate, expunerea excesivă la soare poate cauza depigmentarea pielii, mai ales dacă nu am folosit preparate de protecţie împotriva radiaţiilor UVA şi UVB.

Schimbările pigmentare apar cel mai des pe faţă, decolteu, antebraţe şi podul palmelor.

Petele pigmentare pot apărea de asemenea în cazul dereglărilor hormonale (în timpul maturizării, menopauzei, sarcinii, anticoncepţiei), inflamaţiilor pielii sau se pot intensifica cu vârsta. Petele de bătrâneţe sunt rezultatul expunerii excesive la soare în timpul întregii vieţi. Riscul apariţiei petelor pigmentare creşte în cazul administrarii de medicamente, a cosmeticelor fotosensibilizatoare, a antibioticelor , al consumului de alcool, acid alfahidroxilic sau retinol. In plus, petele pigmentare pot apărea ca rezultat al interacţiunii soarelui cu alcoolul din parfum.

Putem evita apariţia petelor pigmentare prin asumarea câtorva reguli simple. Nu trebuie sa ne expunem la soare între orele 10 şi 16. Trebuie să folosim preparate protectoare cu conţinut de filtre UVA şi UVB. În timpul băilor de soare este important să protejăm pielea folosind cosmetice cu factor de protecţie minim SPF 30. Adiţional, se recomandă primirea unui preparat cu beta-caroten sau se poate bea suc de morcov. Dacă însă nu vom reuşi să prevenim apariţia petelor pigmentare se recomandă folosirea preparatelor de albire pentru a obţine o culoare uniformă a pielii.

Cea mai bună perioadă de eliminare a petelor pigmentare este toamna. Se recomandă folosirea unui tratament complex de albire de zi şi de noapte. Crema de zi, în afară de efectul de albire, trebuie să protejeze pielea împotriva razelor solare, iar crema de noapte trebuie să aibă şi efect de exfoliere pentru a accelera regenerarea straturilor externe depigmentate ale epidermului şi pentru a asigura penetrarea mai adâncă a substanţelor de albire.
Un astfel de tratament bipolar vă oferă gama Pharmaceris W, ce conţine următoarele produse:

Cremă cu triplă acţiune pentru albirea tenului
Ingrediente active: Complexul triactiv de albire - are acţiune de albire şi iluminare a pielii, reduce petele pigmentare, blochează sinteza melaninei.
Filtrele UVA şi UVB - protejează împotriva acţiunii negative a razelor solare şi măresc eficacitatea albirii.
Alantoina – netezeşte, calmează, hidratează şi înmoaie pielea.Vitamina C – are acţiune de iluminare, stimulează sinteza de colagen, combate radicalii liberi.
Vitamina E - are acţiune puternică anti radicali liberi, previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Indicaţii:
Crema este recomandată pentru îngrijirea pielii depigmentate şi cu pigmentare neregulată.

Acţiune:
Crema iluminează pielea şi reduce efectiv petele pigmentare datorită complexului triactiv de albire, care blochează sinteza melaninei la trei niveluri. Vitamina E protejează pielea împotriva efectelor îmbătrânirii premature. Filtrele conţinute în cremă protejează împotriva acţiunii negative a razelor solare şi cresc eficacitatea albirii.Testat dermatologic.Nu conţine alergeni.
Capacitate: 30 ml
Preţ: 44,80 RONCremă de noapte cu efect intens de albire
Ingrediente active: Complexul triactiv de albire - are acţiune de albire şi iluminare a pielii, reduce petele pigmentare, blochează sinteza melaninei.
Papaina – accelerează exfolierea straturilor externe ale epidermului.
Alantoina – netezeşte, calmează, hidratează şi înmoaie pielea.Vitamina C – are acţiune de iluminare, stimulează sinteza de colagen, combate radicalii liberi.
Vitamina E - are acţiune puternică anti radicali liberi, previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Indicaţii:
Crema este recomandată pentru îngrijirea pielii depigmentate şi cu pigmentare neregulată.
Acţiune:
Crema oferă luminozitate tenului şi reduce pigmentaţia neregulată a pielii datorită complexului triactiv de albire, care blochează sinteza melaninei la trei niveluri. Papaina accelerează exfolierea straturilor depigmentate ale epidermului şi permite penetrarea mai adâncă a substanţelor de albire. Vitamina E protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.Testat dermatologic.Nu conţine alergeni.Capacitate: 30 ml
Preţ: 58,50 RON

Cremele de albire Pharmaceris W pot fi folosite nu numai pentru petele pigmentare de pe faţă, dar şi pentru cele din zona decolteului, spinării, palmelor şi în alte zone pigmentate.Aplicaţi crema zilnic pe zonele pigmentate. Rezultatul trebuie să fie vizibil după 4 săptămâni de folosire. În timpul folosirii cremei şi timp de 10 săptămâni după tratament se recomandă evitarea expunerii prelungite la soare.

Dacă doreşti să cunoşti mai multe despre marca Pharmaceris şi gama Pharmaceris W, te invităm pe pagina de web: www.pharmaceris.ro .

"Depigmentarea pielii – suvenir neplacut din vacanta" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent