· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Dermoîngrijirea anticelulitică

Nu–i așa că nu mai suporți celulita cea nesuferită? Te gândești mereu că se apropie sezonul cald și ai vrea să porți în voie hainele, fără să mai fii stresată că pielea ta nu arată așa cum ar trebui ?
Pe lângă sport și regim alimentar echilibrat, e bine să folosești produse dermocosmetice care să fie eficiente în diminuarea celulitei și a aspectului neplăcut dat de aceasta. Acumulările de grăsime de sub piele sunt greu de învins, dar nu imposibil!
Preparatele specializate Pharmaceris C asigură o diminuare efectivă a celulitei.

ro/img/auto_resized/db/article/035/277/393263l-202x0-w-ac281d12.jpg"/>

CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp
Este un produs recomandat pentru curăţarea zilnică a pielii. Ajută la diminuarea celulitei şi netezeşte pielea.Asigură o îngrijire perfectă a pielii şi îndepărtează stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimulează microcirculaţia pielii şi accelerează procesele metabolice (arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor).
Aplicaţi o cantitate mică de peeling pe pielea umedă. Masaţi până face spumă apoi clătiţi abundent. După uscarea pielii aplicaţi CELLU FREE 1 gel-cremă anticelulitic din gama Pharmaceris C.
Capacitate: 225 ml Preţul recomandat: 72 ron

CELLU FREETM 1 Gel-cremă anticelulitic
Este un preparat creat pentru reduerea celulitei, precum şi pentru remodelarea corpului.
Reduce vizibil neregularităţile pielii şi combate cauzele apariţiei celulitei. Complexul inovator IM FORMULA™ descoperit de Laboratoarele Pharmaceris protejează fibrele de colagen şi previne degradarea acestora; îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, îi redă fermitatea şi reduce aspectul celulitei. Sistemul unic pe bază de aminoacizi DERMÈ™SYSTEM cu L-carnitină pătrunde în straturile cele mai adânci ale pielii unde se formează celulita. Imediat după aplicare se observa un efect de elasticitate şi netezire a pielii( devine hidratată şi moale la atingere).

Aplicaţi CELLU FREE 1 sistematic de 2 ori pe zi timp de cel puţin o lună pe zonele afectate de celulită: abdomen, şolduri, coapse şi fese. Aplicaţi gelul-cremă cu mişcări circulare pe pielea uscată şi masaţi până se absoarbe.
Capacitate: 150 ml Preţul recomandat: 67 ron
Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul www.pharmaceris.ro.
"Stiri: Stiri: Dermoîngrijirea anticelulitică" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent