· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Designers for Kids

Roxana Dumitru şi Adina Sasu sunt două antreprenoare care au avut curajul să viseze la lumea frumoasă şi inocentă a copilăriei. Ele au reuşit, într-un timp foarte scurt, să materializeze unicul proiect de fashion Made in România dedicat copiilor: Designers for Kids. Este un proiect amplu, care debutează cu patru colecţii de hăinuţe şi accesorii pentru copii, create de designeri români. Toate piesele sunt reunite sub umbrela Designers for Kids şi se pot achiziţiona online de pe
designersforkids.ro/">www.designersforkids.ro .

George Neagu, tânărul şi talentatul designer de modă, a creat în exclusivitate pentru Designers for Kids prima sa colecţie de haine dedicată copiilor. George Neagu a fost inspirat de veselia şi râsetele colorate ale copiilor şi a conceput colecţia alcătuită în acest moment din 11 piese, urmând să fie completată şi de alte creaţii pe viitor. Hainele colecţiei se remarcă print-o cromatică vie, croiuri geometrice deosebite şi combinaţii ingenioase de texturi şi nuanţe. Mătasea, voalul, taftaua şi bumbacul se regăsesc ca materiale de bază în crearea hăinuţelor şic pentru copii. O colecţie perfectă pentru fetiţe elegante şi cu personalitate.Toate piesele reunite sub semnătura designerului George Neagu se găsesc exclusiv pe www.designersforkids.ro , completând colecţiile designerilor români deja existente pe site - Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo şi Zaysha.
Designers for Kids, un proiect unic pe piaţa de fashion de la noi, este primul care îi provoacă pe designerii români de modă să-şi extindă universul creativ în lumea celor mici. De asemenea, este primul magazin online cu hăinuţe şi accesorii create şi materializate integral în România.

Piesele vestimentare şi accesoriile disponibile pe www.designersforkids.ro sunt potrivite atât ţinutelor de zi, cât şi pentru ocazii festive. În plus, în funcţie de sezon, pe pagina magazinului online, dar şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/DesignersForKids sunt anunţate promoţii atractive pentru piesele vestimentare şi accesoriile de colecţie create de designeri români.

.
"Stiri: Stiri: Designers for Kids " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent