· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Dettol ii invata pe elevi cum sa se fereasca de virusuri si bacteriiDettol a reluat campania educationala ā€œMisiune pentru Sanatateā€, inceputa anul trecut, pentru a-i pregati de vacanta pe elevii din clasele I-IV din scolile generale bucurestene.

In cadrul acestui eveniment educational, ~10 000 de elevi din zeci de scoli generale din toate sectoarele capitalei au aflat de la expertii Dettol care sunt regulile unei igiene corecte a mainilor si avantajele oferite de utilizarea sapunurilor antibacteriene dezinfectante.

Copiii au fost incurajati sa discute despre cum se pot feri de boli si infectii in vacanta si sa enumere regulile de igiena pe care le cunosc. Intalnirile s-au dovedit a fi un succes, cei mici fiind foarte interesati de subiect si participand activ. Expertii Dettol i-au invatat ca, prin spalarea corecta a mainilor cu un sapun dezinfectant, pot evita transmiterea infectiilor provocate de virusuri si bacterii.

Pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, Dettol a oferit fiecarui elev cate un dispenser automat Dettol No Touch pentru sapun lichid dezinfectant. Cu Dettol, spalatul pe maini este usor si eficient: dispenserul se activeaza automat in momentul detectarii mainilor, eliberand astfel cantitatea optima de sapun. Săpunul lichid Dettol distruge 99,9% dintre bacterii, printre care bacteriile gram pozitive şi gram negative cum ar fi Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, asupra cărora săpunurile antibacteriene obişnuite nu au nici o acţiune. In plus, formula dezinfectanta este imbogatita cu ingrediente hidratante, care au grija de pielea mainilor, cum ar fi: aloe vera, lapte de bumbac, extract de levantica si altele.

Dettol, singura gamă de produse antibacteriene biocide (dezinfectante) recomandată de Societatea RomĆ¢nă de Pediatrie, oferă soluÅ£ii eficiente pentru o mai bună protecÅ£ie Ć®n faÅ£a bacteriilor.

Campania Dettol a fost initiata in scopul educarii copiiilor pentru practicarea unei igiene corecte a mainilor.

"Advertoriale: Advertoriale: Dettol ii invata pe elevi cum sa se fereasca de virusuri si bacterii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent