· articole
· intamplari

DigitalZooVersiunea digitala a Zoo Bucuresti, lansata anul trecut, este din nou activa si iti aduce in prim plan doi noi membri ai familiei: Julio si Isabela, cuplul de tamarini.
La Digital Zoo, poti vedea animalele preferate, live, la orice ora din zi si din noapte. Impreuna cu UPC si Animal Planet, vrem sa iti aratam Gradina Zoologica din Bucuresti, asa cum nu ai mai vazut-o: din interiorul spatiului in care locuiesc animalele.

Ii cunosti deja pe Luna, Ella, Marc, Gina, Vasilica, si pe Gogu? Daca da, vei putea afla acum cu ce se ocupa toata ziua micile maimute cu creasta alba (tamarini), ce le place sa manance, dar si cum se catara si se ascund prin padurea tropicala in miniatura, recreata chiar aici, in Bucuresti.Daca inca nu ai avut ocazia sa te imprietenesti cu animalutele noastre, ai acum placerea sa ii urmaresti pe site, apoi te asteptam la Zoo Bucuresti sa ii vezi de aproape.

Digital Zoo este un concept educational inovativ, in premiera absoluta pentru Romania. Cei trei parteneri ai acestui proiect: UPC, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti si-au propus sa aduca stiinta mai aproape de public prin intermediul celui mai la indemana mediu: Internetul. De aceea, acest proiect se adreseaza unui public dornic de continut informational de calitate, un public care indiferent de varsta poate trai un pic din minunea cunoasterii. Acest proiect aduce o noua perspectiva asupra utilitatii Internetului care, iata, poate fi folosit nu doar ca o simpla resursa de divertisment, ci si ca un canal extrem de valoros de educare.

Sursa : http://digitalzoo.kappa.ro/ .

"DigitalZoo" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent