· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Din august poti cumpara Colectia pentru Scoala Disney de la revista mamiÎn august revista Mami a relansat colecția Disney – Colecția pentru Școală, Povești Clasice în limba română, engleză si franceză la un preț special – doar 9,90 lei!

Copiii pot citi toate cele cinci povești: Regele Leu, O poveste încâlcită, 101 Dalmațieni, Bambi și Mica Sirenă în limba română, limba engleză sau în limba franceză și își pot exersa cunoștințele rezolvând exercițiile din caietul de exerciții de vacanță.

Este o colecție recomandată copiilor din clasele primare care îi va însoți pe aceștia de la prima citire în limba română fără ajutor la primii pași în învățarea unei limbi străine.

Mami oferă prin această nouă colecție Disney un ajutor neprețuit, suplimentar materiilor studiate la școală. In plus Mami oferă gratuit suportul audio cu citirea poveștilor în engleză și franceză. Ca să puteţi primi suportul audio vă rugăm să ne trimiteţi datele dumneavoastră de contact pe adresa disney[at]sanomahearst.ro împreună cu dovada achiziţiei: chitanţa sau, dacă nu o aveţi, o fotografie cu dumneavoastră (sau copilul dumneavoastră) împreună cu cartea.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent