· articole
· intamplari

Dinozaurii sunt in oras! Kids Dino Dig lumea preistorica reinvie la Plaza!Plaza România organizează în perioada 27 ianuarie – 12 februarie evenimentul Kids` Dino Dig, dedicat tuturor copiilor pasionați de lumea preistorică.

Kids` Dino Dig este un concept interactiv care își propune să îi învețe pe cei mici cele mai ascunse secrete ale descoperirilor arheologice. În cadrul expediției, copiii participanți vor fi împărțiți în două echipe de câte 10-20 “oameni de știința” și vor fi echipați corespunzător. Sub îndrumarea unui profesor de paleontologie, micuții vor afla cum să întrebuințeze instrumentele necesare pentru a face săpături și a descoperi fosilele dinozaurilor care au trăit pe pământ cu milioane de ani în urmă.

După cercetarea desfașurată pe teren, copiii vor face un tur prin spațiul dedicat lumii preistorice, urmând ca la final să primească certificate de mici experți în paleontologie.


Scheletul în mărime naturală a dinozaurului Allosaurus, o expoziție dedicată fosilelor, dar și prezentarea audio-video a principalelor perioade preistorice sunt doar câteva dintre elementele pregătite la Kids` Dino Dig în Plaza România.

Kids` Dino Dig este un proiect de anvergură, în esenţă educativ care se adresează în principal copiiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Participanții își vor îmbogăți cunoștintele despre primele forme de viață de pe Pământ și se vor putea fotografia cu dinozaurii expuși. Copiii cu vârste sub 6 ani vor avea un spațiu de joacă special amenajat, unde vor putea desena dinozauri sau se vor amuza cu jocuri tematice, concursuri și multe surprize.

Kids` Dino Dig poate fi vizitat zilnic, în Plaza Romania, între orele 10.00 și 20.00, iar înscrierea în expediție este gratuită, se face în grupuri și cu ajutorul unui ghid care va oferi toate explicațiile necesare unei aventuri arheologice.

În perioada 17 februarie – 4 martie, aventura Kids` Dino Dig va continua la București Mall.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Nat Geo Wild, National Geographic Channel, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Grupul Editorial Corint, www.eva.ro; www.mami.ro, www.parinti.com, www.urbankid.ro, www.feminis.ro, www.121.ro, www.descopera.ro, Diverta..

"Dinozaurii sunt in oras! Kids Dino Dig lumea preistorica reinvie la Plaza!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent