· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Disney Channel anunta premiera filmului original Fata contra Monstru


Disney Channel difuzeaza sambata 27 octombrie la ora 10.00 premiera filmului original “Fata Contra Monstru”, ce prezinta o poveste de Halloween, avand-o in rolul principal pe Olivia Holt (cunoscuta si din serialul Batausii Wasabi).

Filmul urmareste aventurile unei adolescente ce sfideaza dorinta parintilor sai de a-si petrece seara de Halloween acasa si elibereaza accidental un monstru. Astfel, ea afla cu uimire ca este un vanator de monstri de a cincea generatie. In plus, Olivia Holt interpreteaza doua dintre cantece pop rock de pe coloana sonora a filmului: Had Me @Hello, compus de Dan Book, Alexei Misoul si Shelly Peiken, si Fearless, compus de Jeannie Lurie, Aris Archontis si Chen Neeman.

Filmul ii are in distributie si pe Brendan Meyer (Mr. Young, Disney XD), Kerris Dorsey (Moneyball), Katherine McNamara (New Years Eve), Luke Benward (Disney Channel's Minutemen), Brian Palermo (Zeke and Luther, Disney XD), Tracy Dawson (Call Me Fitz), Adam Chambers (Good Luck Charlie) si Jennifer Aspen (GCB).

Aventura incepe in noaptea de Halloween cand Skylar, o adolescenta neinfricata, cu o voce de exceptie, se pregateste pentru cea mai mare petrecere de Halloween impreuna cu prietenii ei cei mai buni, Henry si Sadie. Insa, planurile lui Skylar de a canta la petrecere – alaturi de trupa rock si frumuselul Ryan Dean – sunt zdrobite cand parintii ei ii impun sa stea acasa. Astfel, ea se furiseaza afara din casa, eliberand fara voia ei un monstru – Deimata – care este hotarat sa schimbe soarta lui Skylar si a familiei acesteia pentru totdeauna. Lumea lui Skylar este intoarsa cu susul in jos si aceasta afla ca parintii ei i-au ascuns un mare secret – ca se trage dintr-o veche familie de vanatori de monstri. Acum, este misiunea lui Skylar si a prietenilor ei sa isi canalizeze forta interioara si sa invinga acest monstru.Creatorii ”Fata contra monstru” sunt Annie DeYoung (Princess Protection Program), Ron McGee (The Nine Lives of Chloe King) si Geoff Rodkey (Good Luck Charlie, It's Christmas!). Filmul este regizat de Stuart Gillard (Avalon High), castigator al unui premiu DGA si nominalizat la premiile Emmy, si produs de Sheri Singer (Good Luck Charlie, It's Christmas!) in colaborare cu Tracey Jeffrey (The Suite Life Movie). Fata contra monstru este o productie a Bad Angels Productions, Ltd.

Disney Channel este o retea TV cu emisie 24 de ore, care se adreseaza familiilor si, in special copiilor, cu seriale si filme originale. In prezent disponibil prin intermediul retelelor de cablu normale, in peste 99 milioane case din SUA si milioane in intrega lume, Disney Channel face parte din grupul de televiziune Disney/ABC Television Group.

"Stiri: Stiri: Disney Channel anunta premiera filmului original Fata contra Monstru" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 5
voturi 1


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent