· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Disney Channel incepe productia unui nou serial animat cu Winnie de PlusGalezii de la Boomerang Plus si italienii de la Maga Animation Studios insarcinati cu producerea unui nou program Disney Junior

Disney Channels EMEA a anuntat astazi ca a decis realizarea unui nou serial pentru copii numit Povesti despre Prietenie cu Winnie de Plus.

Serialul este programat sa apara in blocul de programe Disney Junior in 2012 in peste 21 de tari. Actiunea se desfasoara in Padurea de o suta de hectare, unde un povestitor citeste istorioare speciale despre lumea celui mai iubit ursulet si a prietenilor acestuia.

Inspirate de povestile urmatoarei colectii de carti de povesti Disney, Winnie de Plus, Povesti despre Prietenie , imaginile din cartea povestitorului prind viata pintr-o imbinare de imagini realiste si grafica specifica. Noul serial TV se va difuza la Disney Junior seara pentru a-i ajuta pe prescolari sa se pregateasca de somn.

Dezvoltat de Disney Channel pentru EMEA si produs in Tara Galilor de Boomerang Plus plc si Maga Animation Studios din Milano, serialul Povesti despre Prietenie cu Winnie de Plus contine 18 episoade pline de culoare ce dureaza cinci minute. Beth Gardiner, Vice Presedinte al Departamentului de Programe si Dezvoltare la Disney Junior EMEA, a coordonat procesul de productie si a desemnat-o pe Tracy Bowerman - Producator al serialului, iar pe Dirk Campbell - Regizor.

“Winnie de Plus este un personaj clasic iubit si respectat de mamicile din intreaga lume, iar Povestile despre Prietenie sunt istorioare grozave care ii aduc pe iubitul ursulet si pe prietenii sai in viata unei noi generatii. Disney Junior prezinta povesti fantastice pe care copiii si parintii le pot viziona impreuna. Acest nou serial este un exemplu perfect in care parintii redescopera ursuletul drag din copilarie si impart cu cei mici veselia si caldura acestor povesti de neuitat,” a afirmat Beth Gardiner .

Fiind creat in mai 2007, centrul de productie EMEA atrage constant investitii si produce programme de lungmetraj atat in Europa cat si in restul lumii (in afara Americii de Nord). A inregistrat deja rezultate remarcabile cu seriale ca Moto-animalutele din Jungla, care a fost un succes international in ceea ce priveste audienta Disney.

Giorgio Stock, Vice Presedinte Executiv & Managing Director, Disney Channels, Music, Publishing, Gaming and Online, EMEA, adauga: “Disney Channels se dedica identificarii de continut pentru portofoliul nostru de canale din toata lumea. Moto-animalutele din Jungla, prima serie animata de la Disney Junior creat la casa de productie din Londra a avut un succes global si suntem nerabdatori sa repetam aceasta performanta cu Povesti despre Prietenie cu Winnie de Plus . Noul serial intregeste un portofoliu remarcabil, incluzand Clubul Mickey Mouse si Jake si Piratii din Tara de Nicaieri. “.

"Stiri: Stiri: Disney Channel incepe productia unui nou serial animat cu Winnie de Plus" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent