· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Disney Live! Winnie the Pooh vine prima data in Romania

Autor: Onush
data publicarii: 19.04.08
Unul dintre cele mai indragite personaje Disney, ursuletul Winnie si prietenii sai din Padurea celor 100 de stejari vin la Bucuresti. Show-ul companiei Disney, Disney Live! Winnie the Pooh vine pentru prima data in Romania cu o productie complet noua care are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui. Winnie the Pooh, prezentatorii, cele trei ajutoare si toti prietenii ursuletului, vor aduce la Bucuresti un spectacol ce ii va va purta pe toti copii in lumea distractiei facandu-i parte la acest show.Povestea este spusa de un narator, ce va ghida publicul pe parcursul intregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare si a prietenilor lui Winnie the Pooh.

Spectacolul este interactiv pe tot parcursul naratiunii. “Disney Live! Winnie the Pooh ofera publicului tanar sau matur experienta de neuitat a unui spectacol live si sansa de a-l vedea pe Winnie the Pooh ca niciodata pana acum.” - spune producatorul Kenneth Feld, presedintele si CEO-ul Feld Entertainment.
[.]

Spectacolele vor avea loc, vineri, 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.Articol integral: Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Disney Live! Winnie the Pooh vine prima data in Romania" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent