· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Dorinta implinita


Rugaciune ascultata
Greu este pe lume cand doresti ceva foarte mult si ti se pare irealizabil. Totusi speranta este cea care moare ultima.
Mi-am dorit de cand ma stiu patru copii - doi baieti si doua fete - dar nu a fost suficient doar sa-mi doresc. Ca sa pot ramane insarcinata am fost pe la foarte multi medici si am incercat foarte multe tratamente si tot nimic. Pana intr-o zi...
Dupa un ultim tratament (pentru ca am zis ca este ultimul pe care am sa-l fac): Surpriza! M-am simtit foarte rau. Am crezut ca toate acele medicamente mi-au dat metabolismul peste cap si mi-au deranjat inclusiv tubul digestiv. Dar surpriza a fost mare cand medicul mi-a spus ca sunt insarcinata in 6 saptamani. Asta era in luna Mai 1996.
Dupa o sarcina in care am slabit 14 kg in primele patru luni am nascut un baietel de 3,5 kg frumos si cuminte de care acum sunt foarte mandra si pe care mi-a fost foarte drag sa-l cresc.
A urmat al doilea copilas, tot baietel cu acelasi gramaj dar nu la fel de cuminte de care acum sunt la fel de mandra si pe care l-am crescut cu toata dragostea unei mame rabdatoare.
Si ne-am oprit...
Au trecut sapte ani de la nasterea celui de-al doilea baietel timp in care m-am rugat ca la vremea potrivita sa vina si fetita mea cea pe care mi-o doream foarte mult. Cercul de prietene pe care il aveam ma sfatuia ca este prea tarziu pentru mine (avand 35 de ani) si ca nu are rost sa-mi mai fac iluzii in privinta aducerii pe lume a unui copil.
Totusi nu am mai spus nimic nimanui, ci am inceput sa ma rog foarte tare atunci cand eram singura. Sotul meu punea o multime de probleme in fata si spunea ca nu mai este posibil. Chiar zicea ca vreau sa mai trec prin atatea tratamente de a ramane insarcinata. Atunci m-am inchis in mine si dorinta de a avea o fetita ma ardea ca un jar pe dinauntru. Am inceput sa ma rog sistematic zi de zi.
In Ianuarie 2005 am fost nevoita sa-mi schimb locul de munca si cu atata durere ma gandeam ca trebuie sa aman implinirea dorintei mele.
Ma rugam in continuare la bunul Dumnezeu ca sa raman insarcinata doar atunci cand este timpul potrivit. Pentru ca doar bunul Dumnezeu putea sti mai bine decat mine cand era acel moment. Nu doream nici sa-mi pierd locul proaspat de munca. Era un loc minunat de munca si imi era frica sa nu fiu data afara. Totusi am sperat ca dorinta inimii mele se va implini.
In sfarsitul lunii Aprilie 2005 chiar inainte de sarbatorile de Pasti i-am spus sotului meu ca ar trebui sa-mi cumpere un test de sarcina. A ras si a facut o gluma spunandu-mi ca sa nu glumesc cu asa ceva. Totusi la insistentele mele a cumparat un test de sarcina.
L-am facut si surpriza... eram insarcinata, testul a iesit pozitiv. Ma simteam eu "cumva" rau de ceva timp, dar am crezut ca am probleme de colecist.
M-am dus la doctorita mea si i-am spus ca sunt insarcinata. S-a uitat lung la mine si mi-a spus ca la cei 36 de ani ai mei era ultimul "vagon al ultimului tren" pentru mine in ce priveste copii. Mi-a confirmat sarcina si de bucurie nu mai vedeam pe nimeni pe strada. Multumeam lui Dumnezeu si ziua si noaptea pentru ca mi-a auzit cea mai adanca dorinta a inimii mele.
La serviciu am ramas uimita pentru ca toata lumea se bucura pentru mine. Nu mi-a venit sa cred... fiind noua ma asteptam sa ma dea afara.
Totusi problemele au aparut cu sarcina si am ajuns sa stau aproape toata sarcina in pat ca sa o pot pastra. Avusesem placenta previa. De bucurie nu m-a interesat nimic. Credinta mea era mare ca sarcina o voi duce pana la capat.
Si in tot chinul pe care il induram multumeam lui Dumnezeu pentru fetita mea. Am stiut din prima clipa ca va fi fetita.
In zorii zilei de 18 Decembrie 2005 la cinci fara un sfert a venit fetita mea mult mult dorita si asteptata. Nasterea ei a fost foarte usoara fata de a celor doi baieti.
De atunci ii spun in fiecare zi lui Dumnezeu ca il iubesc pentru fetita mea. Cuvintele mele sunt prea sarace sa exprime multumirile la adresa lui Dumnezeu. Ceea ce medicii nu mai pot sa faca doar bunul Dumnezeu mai poate.
Cititoarelor care isi doresc foarte mult copii cereti copii din mana Bunului Dumnezeu si sigur va va asculta. Cereti-i cu specificatia la timpul potrivit. Nu numai ca-i veti primi la timpul potrivit, dar veti primi si toate lucrurile necesare pentru ei.
Astazi ma bucur impreuna cu cei dragi ai mei de fetita mea si nici nu mai stiu cum trece timpul.
Succes si Dumnezeu sa va asculte rugaciunile sincere pornite din inimile voastre.

Diana2000
publicat la 01.11.2006 (6016 citiri)