· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, vin acum si in Top Shop Baneasa

Cine isi doreste sa achizitioneze saltele, perne sau accesorii de la Dormeo, dar si alte produse bine cunoscute cum sunt vasele cu strat ceramic Delimano sau originalul Dry Cooker, este invitat miercuri, 11 iulie la inaugurarea noului magazin Top Shop deschis la parterul centrului comercial din Baneasa Shopping City - galeriile Carrefour, in nordul Capitalei. Incepand cu 11 iulie, magazinul Top Shop va fi deschis clientilor de luni pana duminica in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Fii printre primii 500 castigatori cu “Roata Norocului” la Top Shop Baneasa in perioada 11 – 17 iulie.
In prima saptamana de la deschidere, primii 500 de clienti pot beneficia de reduceri de 10% la orice produs achizitionat, iar cine isi face cumparaturile pana la sfarsitul lunii iulie, primeste garantat un cadou surpriza participand la concursul « Roata Norocului ».« Daca ar fi sa contabilizam toate premiile oferite clientilor nostri, cred ca Studio Moderna ar fi compania numarul unu in Romania. Incercam in permanenta sa venim in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri, cu oferte atractive dar si numeroase premii, complementare produselor achizitionate », a declarat Zoltan Pilecki, director general pentru Studio Moderna Romania.

Slovenii de la Studio Moderna detin pana in prezent 16 magazine Top Shop şi Dormeo in marile oraşe din tara: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj, Suceava, Sibiu, Craiova, ultimele 2 magazine fiind deschise in luna iunie in Pitesti si Braila.

In afara de magazinul din Baneasa Shopping Center, Studio Moderna are in vedere deschiderea a doua noi centre comerciale in aceasta luna, urmand ca pana la sfarşitul anului 2012, lantul Top Shop sa cuprinda 20 puncte de desfacere în Romania.

In magazinele Top Shop şi Dormeo sunt comercializate mai mult de 500 de produse din gamele Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark, produse de ingrijire Ivyss, dar şi best sellere Top Shop precum bine cunoscutele tigăi Dry Cooker şi Hot Pan.

Grupul Studio Moderna isi desfasoara operatiunile in 22 tari europene, avand pana in prezent circa 200 magazine in lantul propriu de distributie si peste 5.000 de angajati.

"Stiri: Stiri: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, vin acum si in Top Shop Baneasa " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent