· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Dorna continua provocarea in sectorul reciclarii


Sistemul Coca-Cola Romania lanseaza un nou ambalaj pentru apele Dorna si Dorna Izvorul Alb, care contine cu 25% mai putin plastic si este mult mai usor de reciclat.Noua sticla Dorna face parte din initiativa globala a Companiei Coca-Cola de a eficientiza si optimiza cantitatea de materiale folosite pentru ambalarea produselor aflate in portofoliul companiei. Astfel, in Romania, toate ambalajele PET ale apelor Dorna si Dorna Izvorul Alb au fost modificate pentru a reduce cantitatea de plastic din compozitie.
“Noua sticla este mai usoara, contine cu pana la 25% mai putin plastic si se poate rasuci mult mai simplu. Ocupa astfel mai putin loc si, in consecinta, devine mai usor de depozitat in vederea reciclarii. In acest fel, Dorna continua sa acorde atentie protejarii naturii si sa raspunda dorintelor consumatorilor nostri de a fi implicati in acest proces.”, a declarat Dana Ichim, Group Brand Manager Waters (Romania, Bulgaria, Moldova & Malta).

Odata cu acesta schimbare a fost adaptat designului etichetei pentru a o face mai atractiva, in ton cu noul ambalaj, pastrand insa elementele cu care Dorna s-a remarcat, respectiv culoarea PET-ului si logo-ul consacrat.
“Am investit foarte mult timp si resurse pentru a ne asigura ca rezultatul final pastreaza elementele consacrate din identitatea vizuala Dorna, si, in acelasi timp, incorporeaza elemente cheie care ne diferentiaza si creeaza impact in piata.”, a continuat Dana Ichim, Group Brand Manager Waters (Romania, Bulgaria, Moldova & Malta).
De asemenea, Sistemul Coca-Cola Romania se implica activ in protejarea resurselor locale de apa, promovarea reciclarii si valorificarii ambalajelor si face eforturi pentru reducerea impactului ambalajelor sale asupra mediului, in fiecare etapa a ciclului lor de viata. Programele de dezvoltare durabila si implicare in sprijinul comunitatilor locale sunt descrise pe site-ul http://www.coca-colahellenic.ro/Towardssustainabilit/

Despre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume peste 500 de marci de bauturi racoritoare.
Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.8 miliarde de portii pe zi.

Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator si conservarea resurselor, incurajarea unui stil de viata activ si echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajatii nostri si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea. Impreuna cu partenerii nostri de imbuteliere, suntem in top 10 angajatori, avand peste 700,000 de angajati care fac parte din sistemul Coca-Cola.
In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).
Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com sau sa ne ne urmariti pe twitter la adresa twitter.com/CocaColaCo.

"Stiri: Stiri: Dorna continua provocarea in sectorul reciclarii " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent