· articole
· intamplari

Drepturile mele in imagini - Concurs UNICEFUNICEF Romania organizeaza in perioada 19 octombrie – 15 noiembrie 2009 concursul de fotografii cu tema „ Drepturile mele in imagini”. Concursul se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 8 -16 ani, care sunt invitati sa isi dea frau liber imaginatiei si creativitatii si sa surprinda in imagini respectarea sau incalcarea drepturilor lor. Modalitatea de participare este simpla: trebuie doar sa inscrie pe site-ul UNICEF pozele realizate, impreuna cu datele lor personale.

Formularul de inscriere se gaseste aici:
http://www.

unicef.ro/concurs/inscrie-te-in-concurs.html. http://www.unicef.ro/concurs/inscrie-te-in-concurs.html.
Fiecare participant are sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc: marele premiu – un aparat foto profesional Olympus plus doua obiective (Olympus E520 Double Zoom Kit), premiul II – o imprimanta foto compacta Canon Selphy CP-760 si premiul III – o rama foto digitala Transcend PF 710. Castigatorii vor fi desemnati in urma jurizarii.
Mai multe detalii despre regulament, juriu si premii gasiti pe pagina concursului: http://www.unicef.ro/concurs

Acest concurs foto este organizat cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la semnarea Conventiei ONU cu privire la Drepturile Copilului, care va avea loc pe 20 noiembrie 2009.
Fiecare copil are dreptul la o familie, sanatate, educatie, sa fie protejat impotriva violentei. Mai multe informatii despre drepturile copilului puteti afla vizitand pagina de publicatii UNICEF: http://www.unicef.ro/publicatii/.
Toti adultii ar trebui sa constientizeze importanta drepturilor copiilor si sa incurajeze copii sa-si cunoasca drepturile.

" Drepturile mele in imagini - Concurs UNICEF " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent