· articole
· intamplari

Dăruieşte speranţă de CrăciunWorld Vision România derulează pe parcursul lunii decembrie campania de strângere de fonduri - “Dăruieşte speranţa de Crăciun – Oferă o masă caldă unui copil sărac din Vaslui”. Scopul acestei campanii este obținerea de donații de la persoane fizice şi companii, pentru repunerea în functiune a unei cantine de ajutor social de care au beneficiat copiii din satul Cioatele, judetul Vaslui.

Judeţul Vaslui este cel mai sărac judeţ din România. Aici, nevoile de bază ale copiilor nu sunt acoperite.

De la insuficiența hranei de zi cu zi, a hainelor și încălțămintei adecvate vârstei sau anotimpului, până la lipsa celor necesare pentru școală, aceşti copii nu au minimul necesar pentru a duce o viaţă decentă. Cantina a funcţionat în perioada 1999-2009, oferind lunar hrană pentru 120 de copii. Din lipsă de fonduri cantina a fost închisă, chiar acum, când nevoia este mai mare ca oricând.

Campania “Dăruieşte speranţă de Crăciun – Oferă o masă caldă unui copil sărac din Vaslui” este sprijinită şi de personalităti îndrăgite din România precum Daniela Nane si Călin Goia. Toti trei s-au alăturat plini de entuziasm acestei actiuni caritabile, ei sustinând de-a lungul timpului si alte proiecte ale Organizatiei World Vision România.

’’De Craciun toti suntem preocupati de modalităti de a aduce bucurie în sufletele celor pe care îi iubim. Însă nu putem uita nici o clipă că sunt atâtea alte sufletele care nu au parte nici măcar de strictul necesar traiului. M-am implicat cu tot sufletul în această campanie pentru că îmi doresc mult ca acesti copii extrem de săraci să poată simti măcar o clipa de bucurie de Sărbători”, a declarat Daniela Nane.

’’De când sunt părinte, înteleg mult mai bine ce înseamnă să cresti un copil. Sunt alături de World Vision România pentru că mă doare suferinta unor copii care nu au nici măcar hrana asigurată. Împreună putem aduce puțina lumină si căldură de Crăciun în viata acestor copii!” este apelul lansat de Călin Goia.

Repornirea cantinei va însemna pentru copiii din Cioatele asigurarea unei mese calde pe zi care să suplinească o parte din carenţele lor alimentare, în condiţiile în care alimente de bază sunt foarte rare în casele lor. Un astfel de ajutor ar fi foarte important pentru ei mai ales acum, în sezonul rece, cand familiilor sărace le este şi mai greu să le asigure copiilor hrana corespunzătoare.

Campania se desfasoara online si ofera posibilitatea persoanelor fizice şi companiilor sa ofere donatii între 50 şi 400 de lei pentru a oferi hrană pentru unul sau mai mulţi copii, după cu urmează:

O donaţie de 50 de lei asigura timp de o săptămâna o masă caldă pentru un copil în cadrul cantinei
O donaţie de 100 de lei asigură timp de două săptămâni o masă caldă pentru un copil
O donaţie de 200 de lei asigura timp de o lună o masa caldă pentru un copil
O donaţie de 400 de lei asigură o masă caldă timp de o zi pentru 60 de copii

„Sunt de patru ani alături de organizatia World Vision România si am văzut de atâtea ori cum promisiunile sale devin realitate si multi copii buni, harnici, inteligenti, au parte de o sansă mai bună în a-si dezvolta potentialul. Pentru a multumi Cerului că familiile noastre au sansa unei vieti decente, vă rog din suflet să vă alăturati acestui demers pentru ca, împreună, să aducem un strop de lumină în viata unor copii minunati, dar mai putin norocosi decât ai nostri. Dacă ati putea vedea cât de mult contează fiecare leu pe care îl dăruiti acestor copii, ati face efortul de a dona, efort pe care îl apreciem si pentru care vă multumim!” a mai adăugat Daniela Nane.

„În 2009, World Vision România a sustinut cantina din Negresti pe o perioadă de două luni, oferind pachete cu hrana rece familiilor din Cioatele. Dorinta noastră este să repunem în funcțiune bucătăria cantinei. Suma necesară pentru a putea face acest lucru este de 21, 600 lei/lunar. Sperăm ca în urma acestei campanii, copiii din Cioatele să se poată bucura de o masă caldă. În cazul în care nu vom reusi să strângem întreaga sumă necesară redeschiderii cantinei, în timp util, vom oferi copiilor pachete cu alimente (ulei, faină, zahăr, ouă, etc.)”, a declarat Adela Fundulea, manager marketing pentru World Vision România.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactați pe:
World Vision România
Adela Fundulea, Manager Marketing .

"Dăruieşte speranţă de Crăciun" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent