· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: ELLIE IN FORMA DUPA NASTERE CU AJUTORUL PROGRAMULUI “ Fii o mamica plina de energie

Ellie White este o mama si o femeie foarte norocoasa. Pentru ca a avut un regim echilibrat si pana in luna a 7-a a reusit sa faca sport, nu a luat foarte multe kilograme in timpul sarcinii insa, asa cum se intampla in cazul fiecarei proaspete mame, tonusul ei de dupa nastere nu mai este acelasi.
eu/ro-blogs-articles/705/large_worldclass-life-posts_705.jpg"/>

Auzind de conceptul “Fii o mamica plina de energie” conceput de mamicile World Class, Ellie a hotarat ca este programul de care are nevoie pentru a-si urmari obiectivele pe care si le-a propus cu silueta ei.

Artista vrea sa-i ofere baietelului ei exemplul pe care il merita si alege sa fie o mamica energica, sanatoasa si fericita sub instruirea Ramonei- coordonarea proiectului de revenire in forma dupa nastere.
Nu in ultimul rand, vrea sa radieze pe scena, vibrand a forta si energie!

Ellie incepe antrenamentul prin două săptămâni de familiarizare cu antrenamentele de tip funcţional, pentru acomodarea organismului la efort şi pentru stabilirea unei bune condiţii fizice generale.
A doua parte a programului cuprinde redobândirea tonusului muscular şi a rezistenţei organismului la un efort de tip cardio, dar şi recăpătarea flexibilităţii şi a stării de bine, pierderea din procentajul de grăsime, pierderea în centimetri, pierderea în greutate.
Programul se continuă în a treia parte prin participarea la anumite clase de aerobic în funcţie de nevoile fiecărei mame, la antrenamente mai intense şi mai în forţă şi bineînţeles, se termină prin dobândirea unui mod de viaţă sănătos pe termen lung.

Mamicile interesate de acest program de revenire dupa nastere- testat de Ellie- sunt rugate sa sune la numarul 0722 663 060 sau sa dea un mail la [email protected]
"Stiri: Stiri: ELLIE IN FORMA DUPA NASTERE CU AJUTORUL PROGRAMULUI “ Fii o mamica plina de energie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent