· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Editura Litera la targul de carte Bookfest 2010!

La această ediţie a Bookfest, standul Litera va avea 120 mp şi va fi amplasat în pavilionul 14. Dintre cele peste 400 de titluri, nu vor lipsi binecunoscutele colecţii Mari dicţionare şi albume, Biblioteca pentru toţi, Raftul de cultură generală, Ghidurile turistice TOP 10, dar nici enciclopediile, cărţile ilustrate pentru copii, cărţile practice şi de sănătate.

LITERAtura
Noutatea şi surpriza pe care Litera o pregăteşte cititorilor la acest târg este seria de literatură - LITERAtura! Pentru noi înseamnă trecerea la o etapă nouă, în care ne propunem să aducem cititorilor literatură de bună calitate, cărţi premiate şi apreciate de publicul şi de critica din lumea întreagă.

LITERAtura debutează cu 3 colecţii: Premium, Thriller şi Lady.

În colecţia Premium vor apărea la Bookfest Wolf Hall, de Hilary Mantel, câştigătorul Man Booker Prize 2009, Violoncelistul din Sarajevo, de Steven Galloway şi Olive Kitteridge, de Elizabeth Strout (Premiul Pulitzer 2009).

În colecţia Thriller, vom bucura împătimiţii genului cu Angelologia, de Danielle Trussoni, un roman care cucereşte lumea în 2010, Molima, de Guillermo del Toro şi Chuck Hogan, Aurul spartanilor, de Clive Cussler şi Grant Blackwood.

Bestsellerul Ceva de împrumut, al autoarei americane Emily Giffin, apare în colecţia Lady, o colecţie care merge direct la sufletul publicului feminin.

Alături de aceste titluri, se vor mai afla pe rafturile noastre la Bookfest şi multe alte noutăţi, dintre care enumerăm doar câteva: fantasy-ul pentru copii Nestemata scobită, primul volum al trilogiei Otrăvurile din Caux, Vinurile lumii, Marele atlas ilustrat al corpului uman, Secretele palmei. Ghid de chiromanţie, Secretele numerologiei ş.a.

Reducerile Litera de la această ediţie Bookfest sunt generoase, între 25 şi 60%!

Va aşteptăm! .

"Stiri: Stiri: Editura Litera la targul de carte Bookfest 2010!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent