· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Educatoarele si invatatorii nu vor mai fi scolarizati in liceele pedagogice

Autor: Onush
data publicarii: 02.11.05
Din anul scolar 2006-2007 nu se vor mai scolariza educatori si invatatori in liceele pedagogice, ne-a declarat Liliana Preoteasa, director in Ministerul Educatiei. Colegiile din cadrul universitatilor, devenite departamente pedagogice pentru invatamant prescolar si primar, vor fi cele care pregatesc cadre didactice cu studii superioare pentru invatamantul prescolar si primar. Liceele pedagogice insa nu se vor desfiinta. Vor exista in continuare cele 4 specializari: pedagog scolar, instructor pentru activitatea extrascolara/instructor de edu-catie, bibliotecar/documentarist si mediator scolar.

Potrivit unor surse din Ministerul Educatiei, deocamdata, cei care au absolvit liceele pedagogice nu vor fi obligati sa-si continue studiile. Daca sunt titulari pe post, nimeni nu le poate lua postul.Adevarul.

"Stiri: Stiri: Educatoarele si invatatorii nu vor mai fi scolarizati in liceele pedagogice" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
07.11.05 14:31: ligiaG
ca parere de rau va spun ca nu vor avea suficient timp pt practica pedagogica.stiu ca se spune ca elevii de liceu nu sunt suficienti de maturi,dar s-ar putea gasi o formula de continuare a liceului cu colegiul,dupa parerea mea in circuit inchis.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent