· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Elevii care dau bacul, feriti de canicula

Autor: Onush
data publicarii: 27.06.06
Ministerul Educatiei a luat masuri pentru ca elevii care dau examene de bacalaureat, zilele acestea toride, sa nu fie afectati de caldura.

Astefl, absolventii claselor a VIII-a nu vor fi tinuti in in soare inainte de probele orale, ei vor putea intra in unitatile de invatamant, in spatii ferite de temperaturi ridicate.

Probele examenului de Bacalaureat se vor desfasura in sali unde temperaturile nu sunt foarte ridicate sau in sali unde ferestrele sunt protejate impotriva razelor soarelui.

De asemenea, se recomanda ca programarea candidatilor sa fie revizuita astfel incat timpul de asteptare sa fie acceptabil.Programarea candidatilor care participa la proba de educatie fizica va trebui sa se faca la ore cand temperatura este mai mica.

Pentru a preintampina eventuale incidente, trebuie asigurata apa potabila in toate salile de examene atat pentru profesorii din comisii, cat si pentru candidati.

In toate centrele de examen va trebui asigurata asistenta medicala permanenta.

Probele orale vor continua in zilele de 28 si 29 iunie cu limba si literatura moderna, respectiv 30 iunie - 1 iulie - limba si literatura materna. Prima proba scrisa, limba si literatura romana, va avea loc luni, 3 iulie.www.hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Elevii care dau bacul, feriti de canicula" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent