· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Elevii de la Negruzzi au facut valuri în Liverpool

Autor: onush
data publicarii: 06.08.05
O echipa formata din 14 elevi de la Colegiul iesean Costache Negruzzi a fost ambasadorul Romaniei, dar si al municipiului Iasi în Marea Britanie. Timp de o luna, elevii, beneficiari ai proiectului european Leonardo Da Vinci, au stat în Liverpool, unde au aflat cum functioneaza si cu ce se ocupa o organizatie non-guvernamentala. Selectia foarte dura a elevilor facuta la Colegiul Negruzzi a facut ca echipa din Iasi sa fie foarte apreciata în Marea Britanie. M-am simtit deosebit de mandra de faptul ca sunt roman si ca sunt profesorul unor copii deosebiti.

Englezilor nu le venea a crede ca tinerii romani sunt atat de activi si de interesati, in comparatie cu tinerii din Marea Britanie, care sunt blazati, a povestit Corina Hancianu, profesorul care a însotit grupul de elevi.
Cum gazdele elevilor ieseni au fost deosebit de impresionate de tinerii din Romania, vizita în Marea Britanie s-a soldat cu promisiunea realizarii unui proiect in oglinda. Mai precis, o echipa din Liverpool va vizita orasul Iasi si, în special, Colegiul Negruzzi.


Ziua de Iasi.

"Stiri: Stiri: Elevii de la Negruzzi au facut valuri în Liverpool" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent