· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Elevii din clasa I vor avea abecedare noi din semestrul al doilea

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni, că toți elevii din clasele I vor avea noile abecedare în prima zi de școală din semestrul al doilea.

Din fericire, dacă pot spune în felul acesta, chiar astăzi când eram în drum spre Sibiu, am primit vestea că acea contestație care a fost depusă pentru abecedar, în luna decembrie, a fost respinsă. Deci, pe cale de consecință, vom putea avea, în sfârșit, abecedarul, la începutul semestrului următor. (.

) Vor avea abecedare datorită acestui noroc al respingerii contestației, lucru de care am fost anunțați chiar în cursul zilei de astăzi, a spus ministrul Educației.

Citeşte şi Ce se va întâmpla cu ORA DE RELIGIE din şcoli

Întrebat când vor avea noile manuale și elevii de la clasele a treia și a patra, ministrul Sorin Cîmpeanu a explicat că săptămâna viitoare se poate lansa licitația pentru manualele pentru clasa a treia, iar pentru noile manuale pentru elevii din clasele a patra urgența nu e atât de mare, potrivit Agerpres.

CITEŞTE ŞI Ministerul Educaţiei a publicat NOUA PROGRAMĂ ŞCOLARĂ pentru clasele a III-a şi a IV-a

Al doilea lucru important. A fost validată curricula pentru clasa a treia și săptămâna viitoare se poate lansa licitația pentru manuale. Am precizat, dacă se poate spune din fericire, desigur ideal ar fi fost ca acest lucru să se întâmple, la începutul anului școlar. Pentru cei de clasa a treia, este clar că trebuie să avem manualele la începutul anului școlar. (.) Pentru clasa a patra, cred că urgența nu e atât de mare. Manualele de clasa a patra e bine să le avem înainte de începerea anului școlar viitor, a declarat ministrul Educației.

Mai multe despre noile abecedare pe RomâniaTV.net. .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent