· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Elevii scriu multe lucruri trasnite

Cele mai tari perle de la simularea la Evaluarea Naţională

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, perle română: La unul dintre subiecte, scolarii au avut de comentat un text literar-geografic. Ce a ieşit, e materie prima pentru multe emisiuni umoristice.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, perle română: Zona geografica descrisa este Maramuresul, adica tinutul dintre Prut si Nistru, unde se afla si orasul Chisinau.”

A fost, ce-i drept o eroare de cateva sute de kilometri si nu esingura: “In acea zona sunt dealuri cu copite si claie de fan.Citeşte şi BAC 2013 Sesiunea din toamnă. Lu Gigi Becali timpul îi zboară încet căi la bulău. Vezi CELE MAI TARI PERLE

La intrebarea-cheie: Cum ii vad elevii pe moroseni? – un elev araspuns: “Trasaturile locuitorilor din Maramures sunt mesterimea si smecheria. Adica sunt secretosi cu ce fac in ateliere, sa nu faca si restul ca ei ca n-ar mai avea ce sa vanda la turisti.”

Citeşte şi CELE MAI TARI PERLE ale abonaţilor Vodafone. O colecţie memorabilă.Mi-a furat IQ-ul

Apoi, patru strofe semnate A.E. Baconski au descatusat eul sensibil al unor elevi de clasa a opta, la simularea evaluarii nationale.

“Genul liric poate fi ca un indragostit care cade-n genunchi in fata iubitei si ca o fata care se oftica de dor. Genul epic e la fel, dar nu are versuri, are randuri.”

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent