· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Elevii vor avea o noua materie in acest an

Elevii vor putea studia mai multe despre valorile specifice spaţiului anglofon, la cursul opţional „Elemente de cultură şi civilizaţie engleză”.

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a aprobat luni, 13 octombrie, prin ordin de ministru, programa şcolară pentru disciplina opţională „Elemente de cultură şi civilizaţie engleză, destinată claselor de a XI-a şi a XII-a cu program de studiu în regim bilingv, limba engleză.

net/schimbari-majore-in-programa-scolara-din-toamna-elevii-de-clasa-a-ii-a-vor-face-fizica-si-fractii_162877.html#ixzz3B1soFuWm">SE SCHIMBĂ PROGRAMA ŞCOLARĂ

Elevii vor avea posibilitatea, astfel, să cunoască mai multe informaţii despre valorile anglofone, aportul culturilor britanice şi americane la patrimoniul cultural universal, aspecte geografice, tradiţii şi obiceiuri ale spaţiului anglo-saxon. De asemenea, programa pune accent pe dezvoltarea gândirii autonome, critice şi reflexive în limba engleză.

Citeşte şi MANUALE DIGITALE PENTRU ELEVII DIN CLASELE I ŞI A II-A

Anul şcolar 2014-2015 va avea 177 de zile de cursuri şi 34 de zile de vacanţă, fără cele din vacanţa de vară, potrivit structurii aprobate de ministrul Educaţiei. Excepţie fac clasele terminale din învăţământul liceal, pentru care anul şcolar are 37 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 33 de săptămâni, 4 săptămâni fiind dedicate desfăşurării examenului naţional de bacalaureat.

De asemenea, cursurile claselor terminale se încheie în 29 mai 2015, iar pentru clasa a VIII-a, anul şcolar are 36 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 35 de săptămâni, o săptămână fiind dedicată desfăşurării evaluării naţionale. Cursurile claselor a VIII-a se încheie în data de 12 iunie 2015.

Continuarea pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent