· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: E timpul să ne bucurăm de lucrurile cu adevărat importante pentru noi!
Perioada de final de an ne aduce multe momente de.

așteptare: fie că este vorba despre primii fulgi de zăpadă, de momentul deschiderii cadourilor, de îndeplinirea celei mai fierbinți dorințe sau de venirea Crăciunului!
Însă ceea ce contează cel mai mult, în această perioadă a anului, sunt momentele în care ești alături de cei dragi!

În această iarnă, Starbucks te invită să descoperi adevăratul spirit al Crăciunului în momentele petrecute împreună cu cei dragi! Trebuie doar să-ți găsești timp pentru o întâlnire cu prietenii la o cafea, iar Starbucks îți va pune la dispoziție atmosfera, băuturi speciale de Crăciun, oferte promoționale și multe alte surprize delicioase.

Intră în cafenelele Starbucks și caută cadourile perfecte pentru oamenii de lângă tine. Alege obiectele speciale din colecția Starbucks de Crăciun, în valoare de 60 de RON, și primești în dar o băutură din partea casei! Oferta este valabilă până pe 30 noiembrie.

Băutura preferată a tuturor, Toffee Nut Latte, revine în cafenelele Starbucks în perioada Crăciunului cu un gust cremos, dulce caramelizat de nuci proaspăt prăjite, într-un amestec irezistibil de espresso fin și spumă catifelată de lapte, toate desăvârșite de frișca proaspată și toppingul de caramel.

Lasă-te răsfățat de noua băutură aromată a sezonului, Cranberry White Chocolate Mocha! Espresso, icon Starbucks® combinat cu lapteproaspăt fiert și ciocolată albă, frișcă și bucățele fine de tartă de afine cu zahăr cristalizat de afine, pentru un gust desăvârșit de vacanță.

În spiritul sezonului de iarnă, Starbucks a pregătit pentru tine tradiționalul Christmas Blend, o cafea robustă potrivită perfect cu specialitățile de Sărbători.

Starbucks® Christmas Blend este un amestec dulce acrișor ce îmbină aroma boabelor de cafea din Asia-Pacific cu gustul bogat al cafelelor din America Latină și boabe maturate de cafea Sumatra. Starbucks® Christmas Blend a devenit una dintre cele mai apreciate şi căutate sortimente de cafea din întregul portofoliu Starbucks.

În plus, Starbucks îți aduce de Crăciun, în ediție limitată, Christmas Blend Espresso Roast – un amestec din cele mai prețuite sortimente de cafea, Starbucks® Christmas Blend și semnătura Starbucks® Espresso Roast în arta prăjirii cafelei regândite special pentru a crea o tradiţie nouă de Crăciun.

O aromă intensă și un gust de condimente autentic oferit de amestecul de boabe “maturate” de cafea Sumatra, boabe de cafea de la Bella Vista Estate FW în Tres Rios și Costa Rica.Pentru a vă oferi un sentiment calduros de ” acasă”, anul acesta vă oferim, pe langă băuturile speciale, deliciosul Strudel cu măr și scorțișoară.

"Stiri: Stiri: E timpul să ne bucurăm de lucrurile cu adevărat importante pentru noi!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent