· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: FIFA 2014 aduce fiesta braziliana la Plaza Romania

Competiție, spontaneitate, distracție! Plaza România celebrează Campionatul Modial de fotbal de la Rio printr-un eveniment unic, dedicat în special tăticilor și copiilor, pe care îi invită să ia parte la o adevărată fiesta în stil brazilian.

ro/91E8D57AF87DDEA1DDC3EE8A234A8EFB1/fotbal-2-mami.jpg?width=545"/>

Timp de patru weekenduri, între 21 iunie și 13 iulie, mamicile, tăticii și copiii si sunt așteptați în locurile special amenajate din Plaza România pentru a se bucura împreună de energia pe care doar un campionat mondial de fotbal o poate pune în mișcare. Au la dispoziție play-station, porți speciale de mini-fotbal, hârtie colorată pentru a face steaguri de sărbătoare, muzică, animatori și multe surprize.

În fiecare dintre cele patru weekenduri dedicate Campionatului Mondial de fotbal, părinții și copiii vor avea ocazia să ia parte la jocuri de fotbal tradiționale, specifice fiecărei țări participante la FIFA 2014. De asemenea, vor învăța mișcări de samba pentru a se alătura dansatorilor care vor organiza flashmob-uri spectaculoase, cum numai la carnavalul de la Rio se mai întâmplă.

De la fiesta nu vor lipsi activitățile preferate ale celor mici: face painting, modelare de baloane, teatru de păpuși, show-uri de magie, construcții lego și alte proiecte creative a căror tematică va fi desigur fotbalul.

„Sportul, în general, și fotbalul în particular înseamnă competiție, entuziasm, prietenie și spirit de echipă, iar Campionatul Mondial este ocazia perfectă pentru a-i aduce împreună și a întări legătura dintre tătici și copiii lor. Poate că în viața de zi cu zi nu avem timp să ieșim cu copiii pe terenul de sport, să-i învățăm cum se dă o pasă, cum se apără o poartă, ce înseamnă ofsaid, aut și penalty, la ce folosesc cartonașele arbitrilor. Dar sportul este cea mai ușoară cale spre o relație fericită între părinți și copii. Peste ani, își vor aduce aminte și vor putea spune: de la tata știu asta! Așa că îi invităm pe tătici să profite de ocazie și să petreacă patru weekenduri pline de bucurie la Plaza România! În acest timp, mămicile pot să participe liniștite la celălalt campionat mondial, care are loc în fiecare zi și care nu se termină niciodată: shoppingul!”, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza România.
Pogramul complet al activităților va fi disponibil pe site-ul Plaza România , precum și pe pagina de Facebook a centrului comercial.***Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent