· articole
· intamplari

Femeia, un miracoljpg?oh=213b2b45cdd44d8a7a78c83b3f384b82&oe=558FC121&__gda__=1433822864_979d87977ce07588ef961092d42c7e24"/>
8 motive pentru care femeile sunt minunate

Se spune că “în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică”. Fie că e vorba de mamă, de soție sau de iubită, de-a lungul timpului (al istoriei, chiar), numeroase personalități au recunoscut lucrul acesta și au adus elogii femeilor importante din viața lor.
“Tot ce sunt sau sper să fiu datorez îngerului care a fost mama mea” , spunea Abraham Lincoln. Sau, după ***** spunea o altă personalitate americană, George Washington: “mama mea a fost cea mai frumoasă femeie din câte am văzut. Datorez tot ceea ce sunt mamei mele. Succesul meu în viață se datorează educației morale, intelectuale și fizice pe care am primit-o de la ea”.

Femeia, una dintre minunile lumii
Feminitatea și maternitatea au fost omagiate de-a lungul secolelor de politicieni, artiști, filozofi, prin urmare te mai îndoiești că femeia este un miracol? De la sculpturile clasice, la madonele din perioada renascentistă și surâsul enigmatic al Monalisei - toate aduc în prim plan femeia și frumusețea feminină. Cu toate acestea, uneori este nevoie să reamintim atât femeii, cât și barbătului de ce femeia este o minune. Și ce ocazie este mai potrivită decât începutul lunii martie?

Femeia aduce o nouă viață pe lume și fiecare nouă viață reprezintă un început și o nouă speranță.

Femeia este cea care se ocupă cel mai mult de educația copilului; ea este responsabilă, în mare parte, pentru cei șapte ani de acasă și, prin aceasta, de crearea unor generații echilibrate și valoroase de oameni.

Dragostea de mamă este cel mai special sentiment care poate exista. Chiar dacă se întâmplă să apară neînțelegeri cu mama sau conflictele între generații se fac simțite, fiți siguri că atunci când îţi priveşti mama, priveşti cea mai pură dragoste de care vei avea parte. (Mitch Albom).

Femeile sunt mai pline de compasiune decât bărbații, mai empatice și mai calde.

Sunt puternice din punct de vedere emoțional. Fizic și psihic se confruntă cu multe provocări și situații mai delicate de la o vârstă fragedă, ceea ce le întărește.

Pot fi manageri, șefi de stat, să conducă organizații și, în același timp, să fie mame și gospodine.

Femeia este sensibilă și poate fi ușor dezamăgită. Dar își revine ușor și o poate lua de la capăt. Este de neoprit!

Este o lume, încă, a bărbaților. Cu toate acestea, femeia a lucrat și a luptat pentru a fi respectată și a demonstrat că poate fi mai eficientă decât bărbatul acasă, la serviciu și în societate.

Pentru acestea și pentru multe alte motive, fiți mândre că sunteți femei! Iar bărbații să nu uite că au alături unul dintre cele mai valoroase minuni ale lumii!

Autor: Adina Gruia.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent