· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Festivalul International de Arta a Circului - 17 - 29 iuniePentru prima oara in lume se organizeaza Festivalul International de Arta a Circului, Editia I la Bucuresti, unde competitia nu va fi intre numere de circ (ca la toate festivalurile din lume), ci intre spectacolele fiecarei tari.

5 spectacole, in 5 locatii diferite (Parcul Tineretului, Parcul Izvor, Parcul Titan, Parcul Drumul Taberei si Parcul Circului), se vor intrece timp de 2 saptamani la Bucuresti, in perioada 17 - 29 iunie. Italia, Rusia, Germania, Ungaria si Romania vor fi prezente cu chapitou-rile (circuri mobile) si trailerele aferente, avand printre cele mai performante circuri din tarile lor. Toate circurile care intra in concurs, sunt castigatoare ale festivalurilor de circ de la Monte Carlo, multe dintre ele avand in palmares celebrul Clown de Aur.

Timp de 12 zile, Bucurestiul va fi Capitala distractiei, a performantei si a adrenalinei

120 de spectacole vor fi prezentate pentru spectatorii din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Calarasi, Tirgoviste, Piatra Neamt, dar si pentru cei din orasele mai indepartate, organizandu-se, prin agentii, pachete turistice, atat pentru vizionarea spectacolelor noastre, cat si vizitarea capitalei.

Festivalul International de Arta a Circului este realizat pentru a arata ca spectacolul de circ nu mai este demult un balci, iar Romania, nu numai ca s-a aliniat celor mai puternice case de productie din lume, ci are curaj sa se intreaca cu ele.

Pretul biletelor si programul spectacolelor, pe site-ul Circului Globus!Sursa : Circul Globus.

"Stiri: Stiri: Festivalul International de Arta a Circului - 17 - 29 iunie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.75
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent